Diamond Night 2014

Assalammualaikum

Hari ini baru berkesempatan nak update tentang Diamond Night Event kat MIECC, Seri Kembangan sempena penganugerahan kepada Double Diamond Manager, Diamond Sales Manager & Car Fund Achiever. Walaupun baru 2minggu berlalu tetapi semangat dan keterujaan masih terasa. Bila tengok gambar-gambar semasa event ni memang semangat nak buat tu terbakar je!..
 


It's my first time datang event company yang sangat grand ni. Malam tu semua orang meletops tau. Siti rasa macam pergi ABPBH plak. Sebab baju-baju mereka sangat glams. Specialnya malam tu kami meraikan my lovely leader DDM @ainzulkarnaind yang naik pentas  untuk terima awarded Car Fund Achiever & awarded Double Diamond Manager. Perrh!!.. 2 award sekali naik pentas. 
Proud with you. Congrats Yong!!..

Cantiknya... :)

Me with DDM Ain Zulkarnaind

Sebenarnya every steps in this business akan dapat anugerah & pengiktirafan dari company. Dan mereka yang berjaya akan diraikan. Takde istilah berjaya sorang-sorang. Kalau nak berjaya, mesti make sure rakan kongsi pun berjaya. Best nyer buat bisnes ni. Kalau buat bisnes yang biasa-biasa kat luar tu, ada ker..? 
Jom layan pic yang sempat dirakam masa event tu.. 

So Gorgeous...

 Senyuman terukir dengan penuh bangga.

bersama-sama geng Utara The Diamond Circle

At our table...Pertama kali berjumpa dengan adik-adik ni!!

My partner Sya Natasya pun hadir utk lihat kemeriahan event ni..





GLAM rawk!!


Founder of Green Leader Academy Malaysia (GLAM) 
CDM HanisHaizi & pasangannya CDM Razali Zain


Founder of  The Diamond Circle 
CDM ShalizaAziz and pasangannya RiduanCheRus 









It was an amazing event. I had so much fun. I really love my team and group so much. Next year, I will make sure that I'll go on stage to receive my DSM award. Amin... 
Wanna be part of our team #thediamondcircle? We are doing serious business. Bisnes ni bukan biasa-biasa sebab berpotensi mendapat 5 hingga 6 angka. How? With guide from out great leaders & mentor.

For business guide 

consultation contact


Post a Comment

nRelate Posts and Homepage