Beza Mineral Coffee dari Kopi 3 in 1

Aroma istimewa Mineral Coffee berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.


Antara khasiat kopi ini :-
Saya memang kaki minum kopi masa saya zaman sekolah dan bila saya mengandung pun memang kopi lah minuman saya...Alhamdulillah tak ada efek apa-apa pada kandungan saya..Istimewanya ramuan kopi ini telah di campurkan dengan GARAM BULUH...ha...mesti pelikkan?...perkara pertama yang korang akan tanya tak masin ke?  Masin?....tak ada langsung rasa masinnya cuma rasa lemak-lemak dan pahit kopi saja memang sedap dan lazat.


Apa istimewanya GARAM BULUH?

Garam buluh ni tak macam garam biasa, kenapa saya cakap macam tu?...ha tengok perbezaannya.


So sekarang dah percaya yang GARAM BULUH ni bersifat alkali dan anti-oksida?
Mari kita lihat Khasiat GARAM BULUH Pulak...


Macam mane hebat tak garam buluh ini?.....Apa salahnya kita cuba mencari penawar penyakit kita supaya kita sembuh dan sihat...Allah sendiri suruh kita cari penawar penyakit kita di samping kita berdoakan....

Nilah diantara penyakit yang boleh di rawat dengan garam buluh. Kalau kita yakin In Sha Allah ia dapat membantu. 

 Keratan Akhbar tentang terapi garam keatas pesakit  kanser
Ini adalah garam buluh untuk di letakkan dalam masakan...
sekarang saya guna garam buluh ini dalam masakan.
Yang ini pulak yang berbentuk minuman dalam sachet..memang rasa original memang tak sedap tapi anda boleh tambahkan dalam minuman seperti jus oren...memang sangat bagus.

So kita dah tau serba sedikit tentang  GARAM BULUH ni...mari kita tengok pulak apa kelebihan garam buluh ni dalam MINERAL COFFEE..


Apa tunggu lagi berubahlah daripada Kopi biasa yang anda minum kepada kopi kesihatan MINERAL COFFEE...Kalau kita fikir kita tak mampu nak merawat penyakit kita dengan harga yang mahal apa kata kita amalkan cara pemakanan kita yang sihat...minum secara konsisten insyallah kesihatan kita akan baik.

Rata-rata testimonial yang saya baca  memang mengatakan MINERAL COFFEE ini baik.
Ia juga baik untuk :-

 IBU HAMIL
i-  Mengatasi masalah bacaan HB rendah.
ii-  Menstabilkan gula dalam darah utk mengelakkan GDM/kencing manis ketika mengandung. 
iii-  Menstabilkan tekanan darah yang tinggi atau sangat rendah.
iv-  Memberi tenaga serta mengenyangkan di kala si ibu yg mengalami morning sickness; tidak lalu makan @ kerap muntah pd awal kehamilan.
v-  Si ibu lebih bertenaga & tidak mudah penat sepjg kehamilan.
vi-  Merawat masalah 'cramps' dan sembelit di kalangan ibu hamil.
dan  MENYUSUKAN ANAK.
i- Khasiat Magnesium dalam Mineral Coffee akan membantu memudahkan penyerapan kalsium yg sangat penting bagi kesihatan tulang & gigi ibu menyusu.

ii- Mineral Coffee dpt meredakan stress para ibu akibat masalah/kesakitan selepas bersalin. 

iii- Membanyakkan/memekatkan susu badan.

iv  Ibu menyusu pasti boleh kekal langsing dgn MENYUSU BAYI & MINERAL COFFEE..
Jangan risau MINERAL COFFEE ini HALAL..
Sejak saya sendiri minum MINERAL COFFEE ni :-
*  Migrain pun dah kurang
*  Rambut pun dah kurang gugur
*  Lebih senang membuang 
*  Kurang mengantuk dan tidak rasa terlampau letih.
*  Kalau badan saya rasa nak demam saya minum secawan kopi ni, alhamdulillah badan rasa kembali segar. 

To Order hubungi saya:-


Post a Comment

nRelate Posts and Homepage