New Product ~ JTX AirTracker

Salam Sejahtera!!...

Minggu ni Siti nak kongsi tentang product baru iaitu "JTX AIR TRACKER". Product ini sangat-sangat mendapat sambutan untuk menjimatkan petrol anda. Jom baca kat bawah ni apa yang istimewanya produk ini:-
 **
 ****
*******
************** 
 
 Apa Itu Air Tracker

JTX AirTracker berfungsi untuk menukarkan molekul-molekul udara menjadi struktur molekul-molekul yang halus sebelum masuk ke dalam kebuk pembakaran enjin. Struktur molekul-molekul yang halus ini membolehkan bahan api dapat dibakar sepenuhnya dengan kadar optimum. Pembakaran yang berlaku secara optimum di dalam kebuk pembakaran enjin dapat meningkatkan prestasi enjin dengan gerakan omboh yang lebih lancar serta menjimatkan bahan api. 



Kebaikan Guna JTX AirTracker


  • meningkatkan prestasi enjin
  • mengurangkan enapan karbon di dalam enjin
  • menjimatkan penggunaan petrol/bahan api melalui peningkatan nisbah pembakaran bahan api
  • enjin menjadi lebih senyap
  • anti kepanasan enjin
  • memanjangkan jangka hayat enjin
  • mengurangkan pelepasan karbon monoksida dari ekzos

 Ekzos tak panas walau enjin kereta BMW tu dah running about 4 hours!!
 
  
Pemasangan JTX AirTracker


JTX AirTracker dipasangkan dengan hanya melekatkan sticker tersebut di atas penutup penapis udara (air filter) kenderaan anda. Bilangan sticker yang perlu dilekatkan bergantung kepada kapasiti enjin anda di mana :-



Kenderaan <1,599CC - 3 keping sticker

Kenderaan 1,600 sehingga 2,999CC - 6 keping sticker

Kenderaan melebihi 3,000CC - 9 keping sticker
 Cara pemasangan untuk 6 keping sticker

 Cara pemasangan untuk 3 keping sticker
 


Berapa Lama Jangka Hayat JTX AirTracker Ni

2 tahun


Mekanisma JTX AirTracker

Kesan Pelepasan Gas Karbon Dioksida Dan Gas Karbon Monoksida Selepas Pemasangan JTX AirTracker


Karbon Dioksida 

Selepas 30 min - pelepasan gas berkurangan sebanyak 21%
Selepas 150min - pelepasan gas berkurangan sebanyak 56%

Karbon Monoksida

Selepas 30 min - pelepasan gas berkurangan sebanyak 60%
Selepas 150min - pelepasan gas berkurangan sebanyak 87%

Harga Pasaran JTX AirTracker

1 set (3 keping) - RM296
2 set (6 keping) - RM550

Ingin dapatkan JTX AirTracker ini dengan harga ahli?
Cepatlah contact saya :)






Post a Comment

nRelate Posts and Homepage