O-Group ~ Projek Shanghai


Assalamualaikum Semua!!..

Last weekend, itu pun dah masuk minggu ke3 tahun 2014 
baru Siti & business partner berkesempatan berjumpa dgn Mentor kami iaitu  
bakal CDM Ain Zulkarnaind
Excited, memang la excited bila mentor hendak share tentang pakej trip baru iaitu ke Shanghai. Mentor kami ni memang la busy orgnya. Sekejap kat utara, sekejap kat KL, sekejap kat selatan...so nak dapat ilmu kena cepat-cepat booking date dengan beliau untuk setting target.
Walaupun kami menjalani perniagaan online,kami mesti mempunyai limu dan strategi.  
Kami membuat perniagaan berkumpulan, sama2 berkongsi ilmu utk berniaga. 
Kurang ilmu kenalah cari ilmu. Jangan giveup, mesti boleh, mesti buat. Ilmu tak guna kalau kita tak guna. Dengan adanya mentor lagi cepat kita capai matlamat. 
Apa yang penting GANDA MASA + GANDA TENAGA = HASIL BERGANDA

Ini lah mentor kami Ain Zulkarnaind 
yang akan review kami punya progress.

With my mentor & my partner "Nadiah Ahmad"

Saya nak belajar dan mahu diajar..
 

Rakan-rakan dari Penang & Kedah 

Alhamdulillah, perbincangan hari itu berjalan lancar. Semakin jelas dgn ilmu yang kami dapat. Jom jadi partner Siti dan dapatkan FREE trip ke SHANGHAI . Tak tahu berniaga? Kami ada caranya?...

Jom ramai-ramai kita!!.. Buzz me :)
 
Semoga kita semua sihat, bahagia, kaya & berjaya di dunia dan di akhirat!!!!!


Post a Comment

nRelate Posts and Homepage