Beauty Healthy On Bella Awards


Hai frenz!!... jangan lupa tonton yeer!!.. Sabtu nie 2hb March 2013

“ Bella Awards at NTV7”
“Red Carpet 8.30pm & LIVE 9.00pm”

Special tu sebab ada….
our bisnes Premium Beautiful on Bella Awards..n our Best Mentor @Hanis Haizi..
cer cari dalam Google Hanis Haizi sure keluar dah macam Artis yooo....^__^ 

Our mentor, Hanis Haizi ..baru je hadiri Beautytalk on Bella NTV7, 
tayangannye!!..Nantikan 2hb March nie..
dalam pasaran sekarang,cerita HanisHaizi dah  keluar magazine NONA, HARMONI...n terbaru photoshoot magazine Covergirl..
From ZERO to HERO...Dgn biz Premium Beautiful, beliau transform 360 darjah daripada biasa-biasa ke luar biasa.. 
Mentor yang tak pernah kenal erti jemu mendidik kami, 
memberi ilmu dan tunjuk ajar.. 
Thank u so much! 
Bangga dengan perjalanan hidupnya... 
Wanita mesti boleh!!

Photo: Our mentor, Hanis Haizi ..baru je hadiri Beautytalk on Bella NTV7, then keluar magazine NONA, HARMONI...n terbaru photoshoot magazine covergirl..From ZERO to HERO...Dgn biz Premium Beautiful, beliau transform 360 darjah daripada biasa-biasa ke luar biasa.. Mentor yang tak pernah kenal erti jemu mendidik kami, memberi ilmu dan tunjuk ajar.. Thank u so much! Bangga dengan perjalanan hidupnya... Wanita mesti boleh!!
Ini pic Hanis otw to photoshoot magazine Covergirl..


Our Product- Corset Premium Beautiful

Kita sama2 tonton nanti.,,Please set the date & time!!!.:)



Contact Siti utk info tentang biznes Premium Beautiful.

~Siti 012-925 7634~

fb : Siti Norizam Ishak 
email : ct_sni@yahoo.com

BBplus ~Cantik Luar & Cantik Dalaman~

Salam Sayang…Semoga u olls berada dalam keadaan sihat & ceria selalu… Minggu ini siti nak berkongsi ttg Kelebihan BB Plus Collagen.. pasti ramai yang tercari-cari collegen yg terbaik untuk diri sendiri.. Ayuh kita fahami dulu fungsinya sebelum meminumnya..

Kasihilah jika ingin Dikasihi


Hai kawan2..dah habis cuti raya cina ke?.. 
Ada yang dah mula kerja &  ada yg masih bercuti. 
Yg dah habis cuti, berhati-hati dalam perjalanan sehingga tiba ke 
destinasi masing-masing.

Okeylah..kat sini siti copy & paste je cerita nie... Suka sbb banyak 
pengajaran yg kita bole dapat dari cerita nie...
Hargailah kedua ibubapa kita & berbaktilah kepada mereka 
Ayuh kita baca ...renung2kanlah :)
*
*
*
  *****************************************************

NONA March / Hanis Haizi

Horeeyyy!!...
kali nie siti nak berkongsi dgn u olls semua ttg
 Majalah NONA keluaran March 2013 ..
Specialnye sebab ada USAHAWAN muda yg berjaya iaitu our mentor
  
“CDM Celebrity iaitu CDM HanisHaizi”

Satu demi satu kejayaan yg beliau ciptakan.. 
Nak tahu citernye lebih lanjut kenalah dapatkan majalah NONA sekrg juga…
Hurry, hurry, hurry!!!…






https://lh4.googleusercontent.com/-BYbWnRq9muw/UR0HQYw9FXI/AAAAAAAAUKU/K2oDP6e6Ztk/s640/blogger-image-718093383.jpg



Hebatkan!!!... 
lihatlah baju yang CDM Hanis Haizi pakai..
dari designer Datuk Radzuan Radziwill tuuu…. 
begitulah hebatnye juga handbag’s & kasut-kasut yg CDM Hanis miliki
Teruja tengok nie…

Okeylah u olls…get one Majalah NONA today!!...


nRelate Posts and Homepage