Majlis Ulangtahun Hai O ke 21



Assalamualaikum
&
hello to all my beloved reader's

Apa khabar semua!.. hope semua sihat & happy dengan aktiviti harian. Hari ini Siti free sikit, baru nak update my blog. Sorry diatas kesibukan yg melanda dalam kerja harian. so, hari ini Siti nak share ttg cerita dalam  Majlis Ulangtahun Hai O ke 21 baru-baru ini.
 Excited kami celebrated ramai-ramai dalam
 Dewan MIECC kat Mines Sri Kembangan.  
 Jom!!.. kita lihat apa aktiviti yg ada kat dalam majlis tu. 
 On that day, ada launching 2 new products.  iaitu:-
Premium Beautiful Elegance & JTX Turbo Extreme 1000 Gold

Majlis Ulang Tahun ke 21 Hai-O 2013, MIECC, Mines International Exhibition and Convention Centre, Glampreneur, DLG, Dynamic Leaders Group, Hanis Haizi, Maisarah Ibrahim, Syukran Helmi, Waney Zainuddin, Rynn Eshak, Glam Labuan, Glam Sabah, Glam Dinner 2013, Razali Zain, Premium Beautiful Elegance, Hai-O JTX 1000 Gold Engine Oil, Mines, Berita Harian Malaysia
Sambutan Majlis Ulang Tahun  Hai-O mendapat liputan dalam akhbar
 Berita Harian 9th November 2013. 
Sudah 21 tahun dalam Malaysia and still standing strong. 
Tahun lepas buat celebration di Stadium Melawati Shah Alam. But this year kat Mines.




misha omar
Ticket jemputan ke MUT21




 Me on my way for this big event at 
Mines International Exhibition & Convention Centre
 (MIECC).



Tak sia-sia datang, dapat goodie bag.
Hai-O is Great Opportunity!!..Yeahh..


Me & my adik~Zaza with International FHM Model Dani Maia dari Brazil, 
jemputan khas untuk menggayakan Premium Beautiful Elegance dalam dewan yg dikhas utk wanita sahaja semasa launching of Premium Beautiful Elegance series.  She's deadly gorgeous. Pakai lagi corset ni, memang menyerlahkan lagi her beauty. Untung sangat customer yang dapat beli full set hari tu. Coz dapat rebate RM210. Rugi la saper yang terlepas tu.. Kan :)
premium beautiful
Material sulaman utk Premium Beautiful Elegance.




Me at counter JTX Turbo Extreme 1000 Gold


Celebrate my dedicated mentor CDM Shaliza Aziz. 
Paling berbangga bila dapat raikan my mentor. Beliau dah capai the highest position dalam business ni di usia muda dan dah generate 5 figure income setiap bulan. Beliau dah capai lebih daripada 2 juta sales. Alhamdulillah.



Dan persembahan daripada Misha Omar yang sangat entertaining.   
Majlis Ulang Tahun ke 21 Hai-O 2013, MIECC, Mines International Exhibition and Convention Centre, Glampreneur, DLG, Dynamic Leaders Group, Hanis Haizi, Maisarah Ibrahim, Syukran Helmi, Waney Zainuddin, Rynn Eshak, Glam Labuan, Glam Sabah, Glam Dinner 2013, Razali Zain, Premium Beautiful Elegance, Hai-O JTX 1000 Gold Engine Oil, Mines, Berita Harian Malaysia


Kami juga bersama-sama naik ke pentas untuk menyanyi & goyang Duyu untuk meraikan CDM Maisarah Ibrahim yang dipilih sebagai speaker. 
Lead by mentor CDM Razali Zain.


afizah nordin
Inilah kami, social media entrepreneurs. Our business is our lifestyle. 
We don't just build business. But we build people, and people will build the business.
Ini adalah sebahagian business partners yang datang dari seluruh Malaysia under
 The Diamond Circle

  
Post a Comment

nRelate Posts and Homepage