TESTIMONI ~ Jangan main-main dengan MAHARANI

Kali nie nak cerita tentang MAHARANI? Tahu tak apa itu HERBA MAHARANI??
Alahai..rugilah sungguh kalau tak merasai kehebatan herba Maharani ni. Siti akui,sebagai pengguna tegar!! MAHARANI adalah herba yg TERBAIK!!!
Kenapa kata begitu..sbb dah ramai testimoni yg ada.
 Jom!! kita kongsi "Apa itu Maharani"

  Photo: Cara Pengambilan :-
Cara makan yang disyorkan ialah 50biji kecil sekali sehari. waktu pengambilan yang terbaik ialah pada waktu pagi sebelum sarapan, kalau berpuasa, makan pada waktu sahur. Nak makan malam pun boleh juga.Tapi, menurut kajian yang dibuat, di Malaysia, pengambilan 10 – 25 biji kecil sudah mencukupi kerana herba ini agak panas bagi sesetengah orang. Bagi yang dah biasa dengan herba, ambil 50biji @ 1pil. (1 pil bermaksud 1 bola putih ). Kurang dari 10 biji TIDAK disyorkan kerana bimbang dos tidak mencukupi.

Alternatif lain, kita boleh jugak pecahkan kepada bilangan yang kecil dengan pengambilan 2 @ 3 kali sehari (sehingga cukup 50 biji sehari). contohnya, pagi ambil 25 biji, malam ambil 25 biji.
kuantiti dalam sekotak = 6 bola putih = 300 biji kecil
** kalau ambil 50 biji sehari = 6 hari
(habis sekotak , stop, sambung selepas period)
** kalau ambil 25 biji sehari = 12 hari
(habis sekotak , stop, sambung selepas period)
** kalau ambil 10 biji sehari = 30 hari
(waktu period tak yah makan)

Berminat order, pm me detail for more Info... Setiap hari ada pos!! kecuali  Sabtu Ahad :)


“Herba Maharani berfungsi untuk menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja" (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain).
Ia adalah amalan terbaik untuk wanita selepas bersalin (menguat dan mengecutkan otot rahim) dan melegakan masalah sakit pinggang dan belakang, angin dalam badan, kebas.


TESTIMONI: 1  
Saya dah cuba makan.. tapi saya ambil dos yg sedikit. hanya ambil 10 biji pagi & 10 biji mlm (tapi kekadang waktu malam saya selalu skip ambil ubat). sebab saya tak pernah ambil sebarang jamu sebelum ni. so saya tak berani utk ambil dgn kuantiti yg banyak. but so far, walaupun ambil dgn dos yg kecil...kesannya amat +ve. terutama dari segi keputihan. mula2 makan saya tak rasa apa2.. Dah 3-4 hari ambil, Alhamdulillah... bila dah nak habis sekotak ni... saya dah tak alami masalah keputihan lagi.. syukur sesangat.. sebelum ni memang teruk gila...

Photo: TESTIMONI:  1 saya dah cuba makan.. tapi saya ambil dos yg sedikit. hanya ambil 10 biji pagi & 10 biji mlm(tapi kekadang waktu malam saya selalu skip ambil ubat). sebab saya tak pernah ambil sebarang jamu sebelum ni. so saya tak berani utk ambil dgn kuantiti yg banyak. but so far, walaupun ambil dgn dos yg kecil...kesannya amat +ve. terutama dari segi keputihan. mula2 makan saya tak rasa apa2.. Dah 3-4 hari ambil, Alhamdulillah... bila dah nak habis sekotak ni... saya dah tak alami masalah keputihan lagi.. syukur sesangat.. :) sebelum ni memang teruk gila...

To order pm @ sms 012-9257634 ~Siti~

TESTIMONI: 2
Pil ni memang bagus saya sendiri dah makan 3 kotak.1st trial memang badan rasa sengal-sengal tapi sekarang badan dah ok malah rasa lebih bertenaga, kalau balik ofis takde lagi rasa penat or mengantuk. Memang sesuai jadikan pil ni supplement terutama wanita yg ada karier. Bangun pagi pun badan rasa fresh sangat2.. Period pun lebih teratur, dan senggugut pun takde lagi alhamdulillah, sebab dulu kalau period memang sampai takleh bangun katil.. terpaksa berbaring sepanjang hari.. Satu lagi yg penting pil ni memang boleh cantikkan kulit, terutama wajah akan lebih berseri2 kemerahan lagi.. dan buatkan kulit kita lebih lembab.. try lah.. baru tau kebaikannya!!!

 Photo: TESTIMONI: 2 Pil ni memang bagus saya sendiri dah makan 3 kotak.1st trial memang badan rasa sengal-sengal tapi sekarang badan dah ok malah rasa lebih bertenaga, kalau balik ofis takde lagi rasa penat or mengantuk. Memang sesuai jadikan pil ni supplement terutama wanita yg ada karier. Bangun pagi pun badan rasa fresh sangat2.. Period pun lebih teratur, dan senggugut pun takde lagi alhamdulillah, sebab dulu kalau period memang sampai takleh bangun katil.. terpaksa berbaring sepanjang hari.. Satu laig yg penting pil ni memang boleh cantikkan kulit, terutama wajah akan lebih berseri2 kemerahan lagi.. dan buatkan kulit kita lebih lembab.. try lah.. baru tau kebaikannya!!!

To order pm @ sms 012-9257634 ~Siti~


TESTIMONI : 3
Untuk amalan selepas bersalin. Dia mula mengambil pil maharani ini selepas seminggu melahirkan anak. 25 biji pagi dan malam. 7 kotak sepanjang berpantang. Tidak mengambil lain-lain herba, berurut, bengkung bertungku tu buat lah.. Dalam minggu pertama pengambilan, air susu (badan) bertambah, muka tidak pucat (berseri). Terasa sihat dan bertenaga sepanjang berpantang.  Katanya juga, mak bidan yang mengurut pun tegur, terkejut dan bagitau peranakan dia dah naik semula. ( bukan tokok tambah ni..mak bidan tu pun terus nak menjual herba ni ). Bayinya pulak (yang minum susu badan), mula-mula tu cirit-birit sedikit, (waktu ini dia hanya ambil 1x sehari sahaja). Selepas semua dah okay, pengambilam seperti biasa.  Apa yang boleh dilihat pada bayinya ialah kulitnya tidak banyak ruam seperti sesetengan bayi yang baru lahir. Istimewa untuk bayi yang menyusu badan apabila ibu mengamalkan herba ini, kulit anak akan jadi lebih cantik dan licin, anak dapat imunisasi, antibodi menjadi kuat. Tidak mudah jatuh sakit.

 Mother's love
TESTIMONI : 4
Ada sorang sis ni dia makan maharani selepas disyorkan oleh kakak ipar dia sebab mengalami senggugut yg teruk..sehingga terpaksa ke klinik utk ambil injection utk hentikan period.dia mula makan after period, 15 biji setiap pagi & 15 biji malam sampai habis sekotak. lepas tu, period tak datang lagi...dia buat check up..Alhamdulillah positif! Yang paling mengharukan,di samping nak hilangkan senggugut, rupanya dia dah 2 tahun try macam2 utk mengandung..anak yg kecik dah 9 tahun dah...mmg berita ni mengejutkan dia sekeluarga...
 Photo: TESTIMONI : 3 Ada sorang sis ni dia makan maharani selepas disyorkan oleh kakak ipar dia sebab mengalami senggugut yg teruk..sehingga terpaksa ke klinik utk ambil injection utk hentikan period.dia mula makan after period, 15 biji setiap pagi & 15 biji malam sampai habis sekotak. lepas tu, period tak datang lagi...dia buat check up..Alhamdulillah positif! Yang paling mengharukan,di samping nak hilangkan senggugut, rupanya dia dah 2 tahun try macam2 utk mengandung..anak yg kecik dah 9 tahun dah...mmg berita ni mengejutkan dia sekeluarga...

To order & info pm @ sms 012-9257634 ~Siti~
 TESTIMONI: 5
Cerita seorang rakan yg memang amalkan makan Maharani sebagai supplemen kesihatan,dia bagi maknya cuba Herba Maharani selepas maknya mengadu tapak kaki bisa-bisa dan tak boleh pijak lantai. Alhamdulillah selepas 5 hari amalkan. 10 biji pagi & 10malam, kakinya dah tak bisa-bisa lagi....

 Photo: TESTIMONI: 4 Cerita seorang rakan yg memang amalkan makan Maharani sebagai supplemen kesihatan,dia bagi maknya cuba Herba Maharani selepas maknya mengadu tapak kaki bisa-bisa dan tak boleh pijak lantai. Alhamdulillah selepas 5 hari amalkan. 10 biji pagi & 10malam, kakinya dah tak bisa-bisa lagi....

To order & info pm @ sms 012-9257634 ~Siti~


TESTIMONI:6
Saya nak kongsi pengalaman dgn u all pasal maharani nih…xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang…mula2 my sister in-law yg offer kat i…i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan…dan i pun ask my family semua try…dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan…pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba…lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhmdllah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita iktiar kan… adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur…i bagi dia try…alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin…kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni…dia xsakit lagi malah bertmbah sedap.my mom, biasalah dah veteran kan…haid bulanan dia makin hari makin kurang…dan pas dia amalkan maharani ni, haid dia dah normal..dan banyak seperti biasa…mcm2 lagi kesan dan kehebatan nya…thats y i nak kongsi ngan u all semua…

Photo: Alhamdulillah,

BERJAYA HAMIL ... BERJAYA HAMIL ... BERJAYA HAMIL ...
KEMUJARABAN Herba Maharani TELAH TERBUKTI...

Herba Maharani berfungsi untuk menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain).

Ia adalah amalan terbaik untuk wanita selepas bersalin (menguat dan mengecutkan otot rahim) dan melegakan masalah sakit pinggang dan belakang, angin dalam badan, kebas dan sebagainya )

DAPATKAN Herba Maharani sekarang !!!

FAST ACTION !! FAST RESULT !!!
pm me @sms 012-9257634 ~katakan " SAYA NAK " dan hubungi segera.
TESTIMONI:7
bagi yg sedang berusaha untuk mendapatkan zuriat, pil ni mmg khusus untuk kesuburan rahim, mengaktif dan meningkatkan hormon..membetulkan aliran darah..antara fungsi2 yg dpt membantu bagi mendapatkan zuriat.dinasihatkan amalkan selama sekurang2nya 4-5 bulan bagi mengetahui tahap kesesuaiannya..insyallah bagi yang sesuai..dgn izin Allah akan mengandung dlm tempoh tersebut.

bagi yg bermasalah dgn period pulak..kalau senggugut..bulan pertama selepas ambil kotak permulaan tu akan rasa sakit berkurangan, sekiranya terus amalkan makan bulan ke 2, ke 3 dan seterusnya..sakit senggugut akan hilang..boleh stop makan atau teruskan.



Kehebatan Herba Maharani:-
1. Ia akan menyelesaikan masalah haid tidak teratur.
2. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan dan kekuningan.
3. Anti bakteria (sekitar faraj)
4. Melegakan sakit pinggang, sendi dan lutut.
5. Melegakan migrain dan angin dalam badan.
6. Menguatkan hati dan buah pinggang.
7. Melegakan asma.
8. Menghilangkan bau mulut (terutama waktu pagi)
9. Baik untuk pesakit diabetes (untuk kencing manis)
10. Menyelesaikan masalah buasir.
11. Merangsang hormon estrogen, progesterone & androgen (hormone seks)
12. Menberi kebahagiaan kepada pasangan.
13. Kesuburan dan awet muda.
14. Mencantik, menegang dan melicinkan kulit.
15. Menaikkan seri muka.
16. Menegangkan payudara.
17. Menghilangkan kelesuan dan muka pucat.
18. Melambatkan proses menopous.
19. Menguatkan antibodi/imunisasi.
20. Melancarkan peredaran darah.
21. Menghilangkan perpeluhan pada waktu malam.
22. Amalan semasa berpantang.
23. Menambah darah semasa bersalin.
24. Menguatkan otot-otot rahim dan peranakan.
25. Memperbanyakkan pengeluaran susu badan selepas bersalin.
26. Menghilangkan urat timbul.
27. Mengimbangi tekanan darah.
28. Meningkatkan kecerdasan minda.


Sangat mudah utk sihat dan bahagia kannn diri kita sebagai wanita…Harganya pun sangat2lah berpatutan..Maharani sekotak utk sebulan…so..kos yg diperlukan hanyalah RM88.00 shj.. kadang2 ..kita belanja makan, shopping itu ini..dah pun melebihi kos Maharani kann…so..belilah yg terbaik utk kesejahteraan tubuh badan kita..




Post a Comment

nRelate Posts and Homepage