Our Beautiful Journey - GLAM UTARA

Assalamualaikum!!.. 


Alhamdulillah team Beautilicious telah berjaya menubuhkan GLAM UTARA . Kami yang zone Perlis, Kedah, Penang & Perak semuanya dapat berkumpul untuk menimba ilmu yang dicurahkan oleh CDM jemputan.  Kalau uolls nak tahu, sebelum ni GLAM hanya diadakan di TTDI, Kuala Lumpur namun GLAM semakin hari semakin berkembang dan mendapat nama di area Utara & Selatan...bukan saja di zone utara, malah di Johor GLAM Selatan & Kelantan GLAM  Pantai Timur juga telah berjaya ditubuhkan. 

Siti tidak melepaskan peluang & ini 1st time Siti hadir dalam majlis ilmu GLAM Utara yg diadakan di Dewan Hotel Seri Pauh, Seberang Prai. Mari kita lihat apa yg Siti dapat masa kat dewan tu..Excited tau nak dpt ilmu free nie...hik3
*
**
*** 

Emcee GLAM Utara DDM Nurul Ain Zulkarnaind.. 
muda tapi berjiwa besar.


First speaker #glamutara.. CDM Naa Kamaruddin..
 after first month buat bisnes, terus qualify ke Hong Kong..
 Sharing about Premium Beautiful Corset.. Question & answer..

Speaker kedua CDM Adibah Karimah.. 
Sharing about mind of an entrepreneur.. 
 kecil-kecil cili padi tapi ilmu yg disampaikan terus ke hati..

Last speaker CDM Shaliza Aziz..
 Sharing about big bonus for Raya..
ini kalilah nak grab big bonus plus travel package..

With CDM Shaliza Aziz, yg tak pernah lokek dlm mencurah ilmu. 
Senantiasa semangat utk bantu beautilicious team. Jauh dari KL dtg utk kongsi tip kejayaan, pembakar semangat utk kami berjaya sepertinya...

Status sebgai housewife pun bole buat biznes nie. 
 Setapak demi setapak boleh naik & berjaya.
 Sgt kagum dgn semangat Eina Fazlina yg xpernah jemu 
& kuat hadapi segala rintangan..

1st time jumpa nie.. adk Nadheera, sweet senyumnya!!
 
 
Lihatlah, tengah pregnant pun Fatyiemah Idris still berkobar-kobar
 untuk kaut ilmu GLAM.
Tiada halangan utk sama-sama berjaya!!



Done for #GLAMutara at June.. 
happy with good news, big bonus n also new package trip.. 
haaa..tak tidur lena la.. i will fight..

Bestkan!!..Siti rasa bangga dengan GLAMutara nie..Mentor2 dari KL sudi datang bagi ilmu pada kami. Even tak pernah kenal each other sebelum ni, tapi boleh close macam adik beradik ..Saling berkongsi idea, pendapat, and mcm2 lagi..Itu lah kehebatan GLAMprenuers!!..Kami bekerja dalam TEAM untuk bjaya..

Let's be part of us~ GLAM UTARA
start from ZERO~ semuanya akan diajar from A to Z..

Free coaching & training ..
 Call/sms 012 - 925 7634 
WeChat/WhatsApp 010-566 8059

Post a Comment

nRelate Posts and Homepage