Mulakan Business Dengan MINERAL COFFEE

Ada good news??


Entry kali ini Siti nak cerita tentang Mineral Coffee.   Anyone coffee lover here? 

The most exciting part is, with MINERAL COFFEE, u can fly to GOLD COAST for free!! 

Unsangkarable rite?  Yes, true.

This package is very suitable to students, housewife and everyone yang sedang mencari side income to upgrade your life.  Boleh juga buat bayaran untuk PTPTN. 
Bayaran untuk belanja seharian di college.  Modalnya sangat rendah uolls.  





 Siti pun teruja dengan new package yang ditawarkan dari syarikat.  Jual coffee, boleh pergi GOLD COAST for free?? Tak ke interesting tu?  Coffee je pun.. hehe…

To those yang nak tahu lebih lanjut tentang new package ini, bolehle contact Siti untuk penerangan lanjut.  Sambil tu, bolehle Siti bagi uolls sample untuk rasa mineral coffee ni.  Sedap tau!!




Khasiat mineral coffee…

Mineral coffee ini mengandungi garam buluh.  Apa itu garam buluh? 
  • Garam buluh sangat bagus untuk kesihatan kita, orang Cina makan dan minum garam buluh untuk bagi panjang umur. Ia dapat meningkatkan kesihatan kita sekaligus memanjangkan umur
  • Garam buluh juga bersifat sangat beralkali. Jadi ia akan neutralise asid berlebihan dalam badan kita.  Nak tahu tak, kalau kita minum waktu pagi/sahur, kita akan rasa kenyang sampai tengahari. Kalau kita busy kita boleh skip lunch atau makan dlm kuantiti yang sedikit..
  • Minum Mineral Coffee ni memudahkan kita untuk detox, memang lawas!!
  • Apabila sel-sel badan kita buat 'kerja' secara optimum dalam keadaan yang beralkali, sel-sel yang dah tak berapa optimum akan buat kerja dan a akan aktif semula.
  • Kalau anda tengah demam atau rasa sakit kepala, cubalah secawan.. memang sakit kepala akan hilang. Kalau demam pula, kita akan berpeluh-peluh, InsyaAllah cepat sembuh...
 
 Futher details, bolehlah uolls contact
 
JOIN US NOW!!..
Want to know how?
So lets be part of us!



 ~Siti~
Call/sms 012-925 7634
WeChat/WhatsApp 010-566 8059


 
Post a Comment

nRelate Posts and Homepage