Price Korset Premium Beautiful

Price Korset Premium Beautiful

Salam readers semua.. Sejak kebelakangan ni, ramai yg sms @ pm kat fesbuk bertanya tentang harga corset Premium Beautiful. So..kat sini, siti nak explain serba sedikit mengenai harga korset ni yer.. Premium Beautiful ni actually ada 3 pieces iaitu Long Bra, Waist Nipper & Long Girdle. Uolls boleh beli setiap pieces asing2, tapi kalau beli satu set harga Premium Beautiful lagi murah tau. Hehehe…



Price Premium Beautiful

Untuk makluman uolls, Premium Beautiful ni tak macam lain-lain korset, sebab saiz dia takde S, M, L, XL, XXL or XXXL! Setiap satu pieces akan ikut ukuran badan uolls. So, kalau kena saiz yng betul, memang rasa selesa sangat2. Kalau ada yang tanya, kenapa tak boleh buat saiz standard? 

Sebabnya shape badan masing2 lain2. Ada yang besar atas, bawah kecik. Ada yang besar atas, tengah dengan bawah. So, kena amik ukuran dulu baru tau saiz yang sesuai untuk anda. Sebab tula, selalunya Siti akan jumpa dulu client utk ukur atau yang jauh tu, Siti akan mintak ukuran untuk bagi set yang sesuai. Bak kata org, kalau kena saiznya betul, elok je terletaknye…

Harga pulak akan ikut saiz setiap pieces. Moral of the story sebelum Siti beritahu harga Premium Beautiful memang kena ukur dahulu. So ambil peluang ni ukt miliki set Premium Beautiful sebab sekarang ada rebate. Boleh save up to RM300!!!!!

Apa lagi, dapatkan set Premium Beautiful dengan harga yang menarik hari ini!!

Psstt...Now ada FREE GIFT !!.. so HURRY!!!!!


 whatsapp 010-5668059
call / sms 012-9257634
fb: Siti Norizam Ishak 
Post a Comment

nRelate Posts and Homepage