Road To SHANGHAI | Business Online

Assalamualaikum!!!

Inilah pakej yg pertama siti terlibat dalam biznes online nie...
~Alhamdulillah~
bersyukur sangat ke hadrat Ilahi kerana Siti masih berpeluang mencari rezeki di muka bumi Allah yang sangat luas ni.. 
Semoga Allah berikan Siti kekuatan dan kesihatan yang baik untuk terus berusaha sampai berjaya ke puncak yang tertinggi dengan bantuan sifu & mentor2 yg xpernah jemu memberi tunjuk ajar & tip2 kejayaan..
Tanpa mereka siapalah siti kan…

Seperti yang u ols sedia maklum.. 
sekarang ni pakej untuk melancong secara PERCUMA telah kembali dan destinasi negara pada kali ini ialah ke Shanghai.
Macam biasa lah! ofcos Siti teruja sangat nak pergi melancong secara percuma dan diberi layanan 5 star gitu! Best kan?



Apa yang menarik sangat buat business online dengan jual korset Premium Beautiful nie? Ok.. kepada yang belum mengenali secara dekat lagi...jom lepas ni kita bole berkenal rapat lagi ye :)   

  • Bagaimana Siti buat business ni?
  • Susah ke Siti jalankan business ni?
  • Modal besar ke ?
  • Kena jual barang sorang-sorang ke?
Haaa.. belum lagi jumpa dah tanya macam-macam soalan kan?
 Okey semua tu Siti bole jelaskan dengan lebih terperinci lagi bila kita dah jumpa ye..nak cerita sekarang risau nanti berlaku salah faham dan message yang Siti nak sampaikan kurang jelas.. 
tapi apa yang Siti bole terangkan secara kasar ialah business ni sangat simple, modal flexible, perlu (sangat-sangat perlu) buat business secara berkumpulan sebab kalau business sorang-sorang tak best dan progress lambat nampak..btol tak??
 idea pun kena fikir sendiri je kalo buat business sorang-sorang kan? dan business ni ber MENTOR serta paling utama kami menjalan business ni secara ONLINE  melalui SOCIAL MEDIA MARKETING seperti


FACEBOOK
  
  BLOG


Kepada anda diluar sana yang masih mencari-cari business online yang sesuai.. bolehlah menghubungi Siti.. just spend time 2 hours per day..insyaAllah Siti & mentor2  cuba bantu anda menjana side income dari 4 ke 6 angka sebulan..

Sama-sama merasa, sama-sama berjaya.. jumpa di puncak kejayaan.. 
Go Go Beautilicous! 
Contact Siti untuk keterangan lanjut.

Let's be part of us in 
~BEAUTILICOUS TEAM & GLAM~
Contact me, okey!!!
~012 - 9257634~
fb: Siti Norizam Ishak
ct_sni@yahoo.com



Post a Comment

nRelate Posts and Homepage