Dear Hanis Haizi Chanel Party

Hai belove my reader.. Minggu nie siti nak berkongsi kemeriahan 
party CDM celebrity Hanis Haizi.. 
Memang best la party nie. “Jenama CHANEL” tuuu..   
Ya la pernah dengar brand ni dulu2 tapi siti tak ambil kesah sangat bab2 brand CHANNEL nie.. 
Bila dah join biznes nie, rasa hati tertarik pula untuk kenali brand nie lebih dekat. Mmg klass lah…hati dah jatuh cinta. 
Tapi untuk milikinye, tak tahu lah bila ye!!!...
 Insya Allah pasti suatu hari nanti ia akan jadi milikku :)


Dear Hanis Haizi Bertemakan Parti Chanel!

Inilah orangnye "CDM Hanis Haizi"


Wau!! masing2 dapat hadiahkan...


Deco yang cantik..sukanye!!!
 
 
 

 
So..Sweetnye!!
bakal CDM Ieja & CDM Naa

 


 



 
 
Grand prize winner ..Syera, bertuahnye dye!!
sukanye Ieja dpt hadiah nie..

 






Tu je yang dapat siti kongsi ttg kemeriah party nie…
tengoklah ye..
"everybody enjoy it so much and looking good with 
Chanel Inspired theme.:)"
Anda kat luar sana pun boleh suatu hari nanti untuk  hadir 
dalam event mcm nie..


Let's be part of us in GLAM!!!
contact me, okey..
~012 - 9257634~
fb: Siti Norizam Ishak
ct_sni@yahoo.com

Post a Comment

nRelate Posts and Homepage