Karnival Perkahwinan 2013 / Amanjaya Mall


  
Salam Sejahtera!!!

 Last week (25 – 27th Jan’13) ada Karnival Pengantin 2013 
di Amanjaya Mall Sungai Petani, Kedah…

Hu3... ralat sangat2 sebab Siti tak dapat join event  nie…
Time tu kebetulan sepupu Siti kawen dengan org Kelantan..
tpi xpa..kami semua buat secara  
TEAMWORK
saling membantu antara 1 sama lain..   
Siti pun tumpang happy tengok semangat kerjasama yg team kami tunjukan..

So.. jom!! Kita layan gambar2 yg sempat di snap oleh rakan2 Siti nie…
Photo: morning! pagi ni rasa lain pulak. dah 3 hari berkampung di #karnivalpengantin #amanjayamall. . today dok melepak atas katil lagi waktu ni.. pengalaman yang manis bila diingat.. dapat kawan baru.. ahli #beautilicous pula makin rapat satu sama lain :-) nice!
Leader Beautilicous Utara ~Yong~

Photo: With my partner, @nurulainzulkarnaind at our booth #amanjaya #mall #pbpreneur #premiumbeautiful #shalizaazizdotcom
Inilah Sifu & Mentor Beautilicous Team
 (Yong & Ieja)

Photo: penganjur #karnivalpengantin #amanjayamall
Yong bersama penganjur karnival pengantin 
Amanjaya Mall
 Photo: hafal skrip untuk beauty talk kejap lagi. nervous! hehe
Hafal Skrip utk beauty talk..

Photo: Nurul Ain Zulkarnaind from beautilicious team sedang berikan penerangan mengenai our product..
 Penuh semangat cerita ttg PB
Photo: esok last day kami di booth #karnivalpengantin #amanjayamall #sungaipetani jom dapatkan percuma  service mekap nikah / tunang / dinner untuk setiap pembelian #premiumbeautifulcorset  dari yong :-) contact 0137049413 untuk info. promosi 3 hari sahaja
Wahh!! siap ada Cabutan Bertuah lgi..
siapakah orgnye??

Photo: Welcome to #beautilicious  booth.. #fatinzainidotcom 019-448 1391

Photo: 2nd day at booth #beautilicious .. #amanjaya #mall #sungaipetani #shalizaazizdotcom #pbpreneur
~Layan customer~

Photo: Done..time to close our booth..tqvm kpd yg dtg singgah di booth beautilicious yang berlangsung selama 3 hari di Amanjaya mall :D 

*syukur alhamdulilah semuanya berjalan lancar 
Semuanya Teamwork..baguskan!!
 Atie & Fatin dgn Penganjur Karnival

 Photo: Ini siapa pula?  #amanjaya #mall #sungaipetani
Photo: #amanjaya #mall #sungaipetani #rtm #pramlee
Ada persembahan istimewa tuuu..
Photo: Wiiiikkk2...hehehe..
#beautilicous#booth#AmanJaya Mall#Rosyam Nor#frst time#GLAM# ^__^
Wahh2!!!..Dapat jumpa artis
 Photo: Sweet tak?? #wedding  #photography #malaysianblogger #amanjayamall #pbpreneur
~Sweetnya wedding photography~

 Photo: Salam semua :) jemput datang ke booth Premium Beautiful by Beautiful di Amanjaya Mall.. Ada cabutan bertuah dan hadiahnya sangattt menariksss! 

Utk pembelian pb pada hari ni juga ada hadiah menarik menanti. Seperti percuma service make-up nikah\dinner\tunang. Juga tak lupa kpd pembeli pb secara ansuran. Ada kupon free facial tau utk u ols! Tawaran untuk 3 hari sahaja. Jom contact nad di 013-5995974 / 012-4020673
~Inilah Booth Premium Beautiful~

Photo: happy moment :-) my team #beautilicious

~Happy Moment :) My team ~

  Photo: #beautilicous#booth#bisnes#AmanJaya Mall#GLAM#
 Photo: My team yang menjayakan karnival harini.. happy with uols..
  Photo: Esok hari terakhir kami di Karnival Pengantin di Amanjaya Mall..datanglah beramai2 ke booth #beautilicous pelbagai tawaran menarik yg kami sediakan..ada lucky draw..ada free make-up voucher..ada free spa voucher..jgn lepaskan peluang terakhir esok.. :)
Photo: top agent utara! #premiumbeautiful #beautilicous #beautilicousday
Photo: #premiumbeautiful #sihat #anggun #cantik #beautilicous #nooraizeeladotcom
 Photo: Teamwork!! Well done team #beautilicious from #penang #kedah & #perlis .. #shalizaazizdotcom #pbpreneur #premiumbeautiful #sideincome
Photo: premium beautiful by beautilicous
~Sijil Penghargaan utk Beautilicous Team~



 WOW!! happykan sebab buat bisnes bersama2,
sama-sama buat, sama-sama dapat :) 
Best kan..?

Let's be part of us in 
BEAUTILICOUS TEAM!!
Contact me, okey!!!
~012 - 9257634~
fb: Siti Norizam Ishak
ct_sni@yahoo.com



Post a Comment

nRelate Posts and Homepage