Bella Talk Show / My Mentor will be in NTV7



Assalamualaikum,

Salam Jumaat yg penuh dgn keberkatan…
Semuga kita semua dilimpahi kemuliaan, keberkatan,
keimanan, kemudahan menjalankan tugas seharian dan kesejahteraan
semoga membawa 1000 makna pada diri kita semua!!..

So..minggu nie siti nak kongsi 1 berita gembira..Siti rasa sgt teruja & bangga

bila dapat tahu my lovely leaders  Sha Khalid & Shaliza Aziz (Ieja) 
will be in Bella Talk Show.

Bila?
Will update later bila ye ;)

See...bukan Hanis Haizi je!!... yang dapat peluang macam ni.
Orang lain pun boleh.
Once you are under GLAM, every one has an opportunity like this :)





~My Mentor ..bakal CDM Shaliza Aziz~

Photo: My mentor, Shaliza Aziz n Sha Khalid will be in NTV7 BELLA TALK SHOW! Seriously Siti rasa amat teruja & happy bila dapat tahu berita baik ini.. see..dengan buat business online je pun kami dapat macam-macam peluang.. bukan setakat tambah income, malah dapat juga tambah keyakinan diri untuk upgrade hidup masing-masing..:)

Taraa!!.. tlong jwb..ni lah orang
*
*
*
My Mentor..CDM Sha Khalid


Just imagine, bukan artis je boleh masuk TV. 
Usahawan Premium Beautiful pon boleh!! 
Macam-macam yang kita boleh capai, generate income
 4 5 figure per month, confident level, grooming inside outside,
 positive attitude, positive mind besides travelling
 overseas 3 times a year, luxury cars & many more.. 
Again, congrats mentor! Nothing is impossible when we are in the 
RIGHT GROUP & RIGHT GUIDANCE.


InsyaAllah I will do my best and ikut apa yang Hanis, Sha & Ieja dah ajar ..
Lagipun, untuk upgrade my life, my family & my friends jugakkan ;)

Tak sabar nak tengok they are on the show :)
Let's be part of us in GLAM!!!

~012 - 9257634~
fb: Siti Norizam Ishak
ct_sni@yahoo.com


Post a Comment

nRelate Posts and Homepage