A Good Year - 2013

http://data.whicdn.com/images/46911636/please_just_please-190852_large.jpg


Assalammualaikum...

Salam sejahtera!!!... semoga semua blogger Siti sihat2 hendakNya…
so mcm mana uolls..
Tahun 2012 sudah pun melabuhkan tirainya dan 2013 telah pun membuka gelanggangnye!!..
Cepat kan masa berlalu. cepat hingga azam lepas tidak dapat dilunaskan bahkan dibawa ke tahun hadapan. sadis.!!!
Azam itu di barukan setiap tahun bahkan ada sesetengah manusia azamnya hampir sama setiap tahun….itu lagi sadis…

Hari ni dah hari ke 3 kita berada dlm suasana tahun 2013.. 
Rasa sama ke atau dah byk perubahan yg berlaku.. Hope uolls semua ada target masing2..

1hb Jan Siti dikejutkan dgn kembali ke rahmatullah Allahyarham adik Zulkifli
 (biras sya) pada pagi Selasa 1hb January 2013 kul 8 pagi...Dye dah setahun menderita sakit Cancer Usus. Berbagai usaha dilakukan oleh ahli keluarga kami tapi apa kan daya kami... Allah lebih menyanyanginya.. jenazahnye selamat dikebumikan di Masjid Kuala Ketil.Semoga roh beliau dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman..Meninggalkan 3putera& seorang puteri. Takziah!!.. Semoga isteri & ank2 kuat menghadapi dugaan ini..
Marilah kita sama2 sedekahkan..

Al-Fatihah...
 
2nd Jan..keja macam biasa lah..tapi semua frenz duk bercerita dpt BONUS dari company masing2..Wau!! bestnye mereka. Ada yg dh dapt surat kenaikan..tpi kmi pya company...dua2 xdak...habuk je!!...
Sebab tu la jgk Siti made decisions join online biznes...
BONUS...tiap2 bulan dpt..xpayah tunggu setahun sekali...and AZAM Siti??? Hahaha…jgn tanya kerana setiap hari Siti berazam…apa tu? mestilah nk dpt BONUS yg banyak.. Kalo kita ikhlas berusaha & sabar pasti Allah akan memudahkan jalannya., ;)

Okey lah frenz... hope semua AZAM uolls akan tercapai. 
Agaknnye belum lewat kot Siti nak ucapan Selamat Tahun Baru 2013.
he3..
Ucapan Selamat Tahun Baru
Tahun baru juga adalah lambang harapan baru bagi setiap orang dimana
 kebanyakan orang berharap tahun baru akan menjadi tahun yang lebih baik dari sebelumnya…saling mendoakan satu sama lain untuk kebaikan..


“Kita lahir dengan dua mata di depan wajah kita, 
kerana kita tidak boleh selalu melihat ke belakang. 
Tapi pandanglah semua itu ke depan, pandanglah masa depan kita.”
 

So.. kat sini, pasti uolls tertanya2 kan apa biznes yg Siti buat hingga boleh dpt BONUS setiap bulan.. anyone yang nak join travel FREE dengan Siti? Siti berbesar hati nak share tips how i doing biz thru social media marketing….
Anyway!!! pakej shanghai dah start ye!!!..
 

TOGETHER EVERYONE ACHIEVE MORE!!!...

CHANGE YOUR LIFE NOW!!!..
 
JOIN US!!!...
"GREEN LEADERS GROUP" 
 
LET'S BE APPART OF US...
Call/Sms ~012-925 7634
PM me at fb (Siti Norizam Ishak)
Post a Comment

nRelate Posts and Homepage