Terbaru untuk Enjin Kereta Anda ~ JTX1000 Gold

Hi Semua, minggu ni Siti nak share tentang product terbaru iaitu
"Minyak Enjin JTX1000 GOLD"

 
Minyak nie sesuai untuk semua jenis kereta, tak kira lah sama ada model Mercedez, BMW, Honda, Toyota, Proton, Perodua dan lain-lain boleh guna JTX1000 nie. 

Hollywood Theme ~GLAM Dinner 2013 ~

After Majlis Ulangtahun Hai-O, kami Glampreneurs raikan kejayaan CDM yang dapat award pulak. GLAM Dinner Theme Hollywood kat Marriot Putrajaya. Sangat best, semua glamour ala-ala retiss. Food sedap, live band performance best, event yang tak dapat dilupakan.

 

Majlis Ulangtahun Hai O ke 21



Assalamualaikum
&
hello to all my beloved reader's

Apa khabar semua!.. hope semua sihat & happy dengan aktiviti harian. Hari ini Siti free sikit, baru nak update my blog. Sorry diatas kesibukan yg melanda dalam kerja harian. so, hari ini Siti nak share ttg cerita dalam  Majlis Ulangtahun Hai O ke 21 baru-baru ini.
 Excited kami celebrated ramai-ramai dalam
 Dewan MIECC kat Mines Sri Kembangan.  
 Jom!!.. kita lihat apa aktiviti yg ada kat dalam majlis tu. 
 On that day, ada launching 2 new products.  iaitu:-
Premium Beautiful Elegance & JTX Turbo Extreme 1000 Gold

Majlis Ulang Tahun ke 21 Hai-O 2013, MIECC, Mines International Exhibition and Convention Centre, Glampreneur, DLG, Dynamic Leaders Group, Hanis Haizi, Maisarah Ibrahim, Syukran Helmi, Waney Zainuddin, Rynn Eshak, Glam Labuan, Glam Sabah, Glam Dinner 2013, Razali Zain, Premium Beautiful Elegance, Hai-O JTX 1000 Gold Engine Oil, Mines, Berita Harian Malaysia
Sambutan Majlis Ulang Tahun  Hai-O mendapat liputan dalam akhbar
 Berita Harian 9th November 2013. 
Sudah 21 tahun dalam Malaysia and still standing strong. 
Tahun lepas buat celebration di Stadium Melawati Shah Alam. But this year kat Mines.


Rahsia Herba Maharani


Herba Maharani adalah produk HEBAT kerana:-

MENJAGA KESIHATAN WANITA
  • Mengawal atur KITARAN HAID
  • Mengawal atur keseimbangan HORMON (estrogen dan androgen)
  • Melegakan SENGGUGUT
  • Mencegah jangkitan KULAT dan FUNGUS
  • Mengatasi masalah KEPUTIHAN
  • Menghentikan PENDARAHAN
  • Membantu melegakkan SAKIT PINGGANG
  • Melegakan MIGRAIN
  • Melegakan sindrom MONOPAUS
  • Mengurangkan masalah PERPELUHAN malam

TESTIMONI ~ Jangan main-main dengan MAHARANI

Kali nie nak cerita tentang MAHARANI? Tahu tak apa itu HERBA MAHARANI??
Alahai..rugilah sungguh kalau tak merasai kehebatan herba Maharani ni. Siti akui,sebagai pengguna tegar!! MAHARANI adalah herba yg TERBAIK!!!
Kenapa kata begitu..sbb dah ramai testimoni yg ada.
 Jom!! kita kongsi "Apa itu Maharani"

  Photo: Cara Pengambilan :-
Cara makan yang disyorkan ialah 50biji kecil sekali sehari. waktu pengambilan yang terbaik ialah pada waktu pagi sebelum sarapan, kalau berpuasa, makan pada waktu sahur. Nak makan malam pun boleh juga.Tapi, menurut kajian yang dibuat, di Malaysia, pengambilan 10 – 25 biji kecil sudah mencukupi kerana herba ini agak panas bagi sesetengah orang. Bagi yang dah biasa dengan herba, ambil 50biji @ 1pil. (1 pil bermaksud 1 bola putih ). Kurang dari 10 biji TIDAK disyorkan kerana bimbang dos tidak mencukupi.

Alternatif lain, kita boleh jugak pecahkan kepada bilangan yang kecil dengan pengambilan 2 @ 3 kali sehari (sehingga cukup 50 biji sehari). contohnya, pagi ambil 25 biji, malam ambil 25 biji.
kuantiti dalam sekotak = 6 bola putih = 300 biji kecil
** kalau ambil 50 biji sehari = 6 hari
(habis sekotak , stop, sambung selepas period)
** kalau ambil 25 biji sehari = 12 hari
(habis sekotak , stop, sambung selepas period)
** kalau ambil 10 biji sehari = 30 hari
(waktu period tak yah makan)

Berminat order, pm me detail for more Info... Setiap hari ada pos!! kecuali  Sabtu Ahad :)


“Herba Maharani berfungsi untuk menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja" (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain).
Ia adalah amalan terbaik untuk wanita selepas bersalin (menguat dan mengecutkan otot rahim) dan melegakan masalah sakit pinggang dan belakang, angin dalam badan, kebas.

Pelapik Tilam AJAIB!!.. (BVSM)

Assalamualaikum...

  Siti nak kongsikan satu lagi produk HEBAT dengan u olls yang memang gojes......

 Apakah itu???
*
*
*
BOI VELOSITY SLEEP MATE atau pelapik tilam AJAIB

 www.mizahadi.com

BIO VELOSITY SLEEP MATE ialah PELAPIK TILAM yang direka KHAS untuk memenuhi keperluan individu, iaitu menolong MEMBETULKAN FREKUENSI yang TIDAK BAGUS atau TIDAK HARMONI, MENUETRALKAN GELOMBANG BERBAHAYA sambil MENGUATKAN GELOMBANG POSITIF yang membentuk AURA SIHAT dalam sesuatu kehidupan. Di dalam erti kata yang lain, badan kita mencapai tahap kesihatan yang sempurna. Apabila bangun pagi, kita akan berasa lebih sihat, cergas dan bertenaga. Dengan penggunaan masa yang panjang, ianya memberi manfaat kepada sistem imun badan dan hidup yang lebih bermakna.


Info ~ Senaman Kempiskan Perut

 Memiliki perut yang kempis serta langsing memang menjadi idaman setiap wanita. Bagi mencapai objektif untuk mengempiskan perut, berikut adalah 4 jenis senaman yang boleh anda amalkan setiap hari tanpa perlu memakan ubat, tidak perlukan kos hanya :

TESTIMONI BIO VELOCITY Sleep Mate

 

Semoga lebih banyak manfaat yang diperolehi oleh semua orang dari 
BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM)

Ingat....BVSM bukan ubat.
Ia hanyalah rawatan alternatif dan merupakan terapi tidur yang menggunakan tenaga tulen semulajadi matahari dan garam laut. Ia digunakan sebagai pelapik tilam dan anda berbaring serta tidurlah di atasnya.

Minumlah banyak air kerana teknologi BVSM akan memperbetulkan sistem saraf dan fungsi organ di dalam badan secara perlahan2. Kesannya berbeza antara seorang dengan yang lain kerana badan manusia itu sendiri nyata berbeza.


Ayam Hitam Yuji Dalam Ramuan Herba Maharani

RAMUAN ■ Ayam hitam, 'Wuji' atau nama saintifiknya Gallus Gallus Domesticus yang disahkan cara pengambilannya mengikut hukum Islam. Ayam ini berbulu putih seperti salji. Isi, tulang dan kulit berwarna hitam. Berkuku lima pada setiap kaki. Terdapat seakan mahkota kecil di kepalanya sama seperti burung merak. Diternak di ladang khas milik sepenuhnya oleh Tong Ren Tang.

■ Tanduk Rusa yang disahkan cara pengambilannya mengikut hukum Islam.
■ Tulang sotong yang disahkan cara pengambilan mengikut hukum Islam.
■ 12 herba terpilih yang ditanam di ladang khas Tong Ren Tang yang terpelihara.
- Penanaman tanaman lain pada musim penumbuhan herba Cina adalah dilarang agar tidak mempengaruhi kualiti tanah dan kualiti produk.
■ Sumber laut terpilih.

Sejarah MAHARANI

Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada fomula tradisional Bai Feng Wan pada masa Dinasti Ming.

Ia dihantar dari farmasi di raja ke Beijing Ton Reng Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana Maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan.



Khasiat AYAM HITAM dlm HERBA MAHARANI



HERBA MAHARANI mengandungi 16 jenis ramua herba cina dengan pati ayam hitam sebagai ramuan utama. Pati ayam hitam dikenali sebagai Bai Feng Wang.
Ayam hitam ini digunakan sebagai amalan traditional oleh orang Cina, Melayu n Indonesia. Khasiat ayam hitam ini sebenarnya sangat banyak untuk wanita yg telah berkahwin n terutamanya yg telah melahirkan anak.

Ayam hitam ini memang hitam [hitam legam]. Ini kerana daging, bulu, kaki, mata, paruh n kulit semuanya hitam! Tulang ayam ini juga sedikit kehitaman dan berbeza skali dgn ayam bandar atau ayam kampung.

Khasiat Mineral Coffee

 

Dengan adunan bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semula jadi dari Korea, Kopi Mineral dengan aroma istimewa merupakan sumber bagi magnesium yang menggalakkan 
penyerapan dan pengekalan kalsium. 

Mulakan Business Dengan MINERAL COFFEE

Ada good news??


Entry kali ini Siti nak cerita tentang Mineral Coffee.   Anyone coffee lover here? 

The most exciting part is, with MINERAL COFFEE, u can fly to GOLD COAST for free!! 

Unsangkarable rite?  Yes, true.

This package is very suitable to students, housewife and everyone yang sedang mencari side income to upgrade your life.  Boleh juga buat bayaran untuk PTPTN. 
Bayaran untuk belanja seharian di college.  Modalnya sangat rendah uolls.  



Happy 1st Anniversary GLAM


Alhamdulillah! Sudah setahun GLAM tertubuh di TTDI..syukur sangat dan rasa sangat bangga dengan pencapaian GLAM..Semoga GLAM terus sukses dan sentiasa mmembantu usahawan-usahawan seperti kami. AMIN!!...  
Tahniah GLAM!!!... 

Ramadhan GLAM ~ Amal Project

Salam Ramadhan Semua!!..

Bermula 1 Ramadhan hingga 1 Syawal. Satu project bantuan derma ke saudara-saudara Islam kita di Syria dipanggil - Amal Project akan dijalankan.

InsyaAllah dengan setiap pembelian mana-mana produk sebanyak RM1 akan disalurkan kepada - Tabung Amal Project. 

Sama-sama kita jalankan tanggungjawab kita. Membeli sambil menderma.. Semoga lebih dimurahkan rezeki pada kita di masa akan datang.. InsyaAllah.

Contact email seperti tertera dalam gambar 
atau terus hubungi Siti untuk info lanjut..

 Call/sms 012 - 925 7634 
WeChat/WhatsApp 010-566 805

Shampo Badan Premium Beautiful – Kaya Dengan Vitamin

Shampo Badan Premium Beautiful

Rangkaian Siri produk penjagaan diri Premium Beautiful termasuk Syampu Perapi Rambut, Syampu Badan, Losyen Tangan dan Badan, menyediakan cara baru Aromaterapi untuk meningkatkan semangat, melegakan tekanan dan memberikan keseimbangan secara semulajadi dengan haruman.

Fungsi Bio Velocity Sleep Mate

Bio Velocity Sleep Mate

 Untuk tidur yang Berkualiti dan Menberi Tenaga

Keistimewaan Bio Velocity Sleep Mate:

  • meningkatkan metabolisma
  • mengaktifkan fungsi-fungsi sel
  • melancarkan peredaran darah
  • meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
  • meningkatkan tahap medan tenaga
  • menstabilkan emosi
  • mengurangkan tekanan dan beban
  • bersemangat dan bertenaga
  • menggalakkan fungsi jantung
  • melegakan kepenatan dan keletihan
  • meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
  • menggalakan tidur yang berklualiti dan sihat sepanjang hari

Free Trip Holiday - NEW PACKAGE OPEN

Salam my beautiful reader!!!..
 
Wauuu!!!....ada Good News form company.
Memang teruja sangat sampai termimpi2 berada kat sana..hik3
Apa tu..jom kita tengok pic kat bawah ni..Jeng..jeng..jeng >>>
*
**
***
Photo: Wahhh... macam-macam berita gembira dapat hari ni...

Rebate Promo for Premium Beautiful sets are back girls!!

So those who joined this business from now to December 31st will received FIRST BONUS of RM4,500!! Selain dari bonus besar, anda juga berpeluang untuk melancong secara PERCUMA ke GOLDCOAST, Australia! Cepat-cepat ambil peluang sebelum terlambat.. Siapa lambat rugi tau!

Siapa berminat nak buat DUIT RAYA jom cepat-cepat SMS/Whatsapp/PM "Goldcoast" ke 0192802631.. Saya share sahaja.. Keputusan untuk meningkatkan diri berada di tangan anda..

www.irdaidris.com

GLAM Expansion!!

 
 GLAM now expand to all around Malaysia...
Yehooo!!…
Apa tu? Nak tahu tak,sebelum nie kami akan ke
GLAMprenuers  di TTDIuntuk dapat segala ilmu free dari mentor-mentor.  Kira central/gudang ilmu kat sanalah…. 
Tapi sekarang tak payah susah payah  untuk hadiri kelas sebab GLAM come to you..

✈✈✈✈

Our Beautiful Journey - GLAM UTARA

Assalamualaikum!!.. 


Alhamdulillah team Beautilicious telah berjaya menubuhkan GLAM UTARA . Kami yang zone Perlis, Kedah, Penang & Perak semuanya dapat berkumpul untuk menimba ilmu yang dicurahkan oleh CDM jemputan.  Kalau uolls nak tahu, sebelum ni GLAM hanya diadakan di TTDI, Kuala Lumpur namun GLAM semakin hari semakin berkembang dan mendapat nama di area Utara & Selatan...bukan saja di zone utara, malah di Johor GLAM Selatan & Kelantan GLAM  Pantai Timur juga telah berjaya ditubuhkan. 

Siti tidak melepaskan peluang & ini 1st time Siti hadir dalam majlis ilmu GLAM Utara yg diadakan di Dewan Hotel Seri Pauh, Seberang Prai. Mari kita lihat apa yg Siti dapat masa kat dewan tu..Excited tau nak dpt ilmu free nie...hik3
*
**
*** 

Emcee GLAM Utara DDM Nurul Ain Zulkarnaind.. 
muda tapi berjiwa besar.

Congratulations!! CDM Shaliza Aziz


Salam reader!!!  Hope semua sihat dan ceria hendaknya.
Entry kali nie, Siti nak kongsi citer tentang mentor Siti iaitu 
 CDM Shaliza Aziz
di atas kejayaan beliau yang berjaya memegang jawatan tertinggi dalam 
GLAM biz,iaitu:-
CROWN DIAMOND MANAGER

Testimoni Keajaiban Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)


 


Entry ni Siti nak share testimoni mengenai  
Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)..

Bio Velocity yang kini menjadi our killer product selepas Premium Beautiful.. 
Sebulan sahaja boleh dapat berpuluh order dari customer....
*****************************************************************

Testimoni 1 : 
Aura pulih hanya satu malam tidur bersama BVSM..
 ( Puan Aida )

Sebelum ni saya sukar TIDUR.. sering letih dan tidak bermaya.. rasa kurang berkeyakinan pada diri sendiri.. Mudah marah..sering stress.. sukar untuk fokus dan cepat putus asa.. macam-macam masalah kesihatan yang datang.. Asyik gaduh je dengan suami.. Yang paling menggusarkan keadaan kewangan semakin merosot.. Projek tak close, produk tak laku.. Kawan-kawan macam menjauhkan diri.. Semua benda buat tak jadi.. Rupanya berpunca dari AURA saya yang mengecil dan merosot..

Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash

 

Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash merupakan pembersih yang bersifat sederhana dan lembut yang sesuai untuk kegunaan seharian. Ia berkesan untuk membantu membersihkan, menyegarkan dan menghilangkan bau. 


Selain itu, ia juga membantu mengekalkan keseimbangan pH semulajadi kulit, melindungi dan mengelakkan jangkitan bakteria dan keradangan di sekitar bahagian intim kaum wanita yang disebabkan oleh pertumbuhan bakteria dan mikroorganisma. Dengan ini, ia mengurangkan ketidakselesaan pada bahagian vagina dan bau yang tidak menyenangkan.

Marine Essence Syampu Berkhasiat



Sekarang Malaysia dilanda dengan fenomena Marine Essence Beauty Bar aka Sabun Hijau/Sabun Ketiak hingga kehabisan stok di mana-mana stokis.. 

Kenapa stok kehabisan?


Sebab Sabun Hijau ni sangat bagus dan berkesan.

Special Promotion During School Holiday!!

SPECIAL PROMOTION 
 Special PROMOTION!!
PREMIUM BEAUTIFUL

*This promotion is for Cash and Credit Card buyers only and while stocks last.


Dilanjutkan yer!!.... sebab permintaan ramai!
Until  08th JUNE 2013 only.
Premium Beautiful SPECIAL PRICE.
Call/SMS 012-9257634 NOW!!...
 Di sini Siti nak share tentang kelebihan Premium Beautiful.

Pre-Order Marine Essence Beauty Set

Pre-Order Marine Essence Beauty Set

PRE-ORDER MARINE ESSENCE BEAUTY SET

1- SOAP BEAUTY BAR

2 - HAIR SHAMPOO

3 - BODY WASH 

NOW OPEN !!!
  To order & Info just
Call/sms 012 - 925 7634
WhatsApp 010-566 8059
@ pm kat fb : Siti Norizam Ishak

GLAM New Addition


Actually  supposed updated entry ni dah lama sangat.. but asik lupa je. So many events happening, alhamdullilah GLAM kini bertambah lagi CDM, bukan sorang, but 3 orang tau!! Syukur dan Bangga dengan kejayaan-kejayaan rakan kongsi! Meraikan kejayaan seseorang itu adalah untuk memberi inspirasi kepada diri kita n sahabat yg lain.. Why orang lain boleh mencapai kejayaan, tapi bukan kita? For me, jika kita mahukan sesuatu, insyallah kita boleh... Percaya pada diri, kerana Allah sentiasa disisi kita..

Entry ni credit to our mentor, Hanis Haizi...

Testimonial - Marine Essence


  
Sejak kebelakangan ini, Sabun Marine Essence dilanda TSUNAMI.
 Jualan dari luar jangkaan, demand melebihi supply!

Hebat bukan?! All this because Marine Essence Beauty Bar. 
Marine Essence dirumus khas dengan Glycerin, Minyak Tea Tree, Aloe Vera,  
Pu-erh teh, Liqourice Extract, Garam Buluh dan Vitamin E.

Dengan harga RM105 untuk 3 bar adalah bernilai setiap sen anda!

Marine Essence - Cecair Mandian Berkhasiat

Marine Essence - Cecair Mandian Berkhasiat

Fungsi sama dengan Marine Essence Beauty Bar tetapi diperbaharu. 
Cecair mandian yang  menggabungkan teknologi inovatif dengan ... 
Sumber kaya dengan mineral berkhasiat untuk menyihatkan dan melindungi kulit.

FREE TRIPS | London & Paris Part 2


Continue citer dari Part 1, sbb ada pengalaman yang sangat best nie.. LONDON & PARIS memang idaman semua orang termasuk Siti sendiri, yelaaaa.... Paris n London tuu kota romantik gituw.. InsyaAllah, ada rezeki sampailah tapi tak surelah bilakan..hik3 Nie pic kat kota London...3 days in London, ayuh layan jap!!...Credit to Sha Khalid, Shaliza Aziz & Hafiz Atan...

The Man behind the success of GLAM...

CDM Razali Zain
Ain't no other man can stand up next to you Ain't no other man on the planet does what you do You're the kinda guy a girl finds in a blue moon You got soul, you got class, you got style with your bad ass Yeah aint no other man! Today I would like to share with you guys, the MEN behind GLAM! CDM Razali Zain, he is the master mind behind all the GLAM establishment. He is the Principal Manager and Co-Founder of Green Leaders Academy Malaysia. He has been doing the business 3 years full time.

Price Korset Premium Beautiful

Price Korset Premium Beautiful

Salam readers semua.. Sejak kebelakangan ni, ramai yg sms @ pm kat fesbuk bertanya tentang harga corset Premium Beautiful. So..kat sini, siti nak explain serba sedikit mengenai harga korset ni yer.. Premium Beautiful ni actually ada 3 pieces iaitu Long Bra, Waist Nipper & Long Girdle. Uolls boleh beli setiap pieces asing2, tapi kalau beli satu set harga Premium Beautiful lagi murah tau. Hehehe…

FREE TRIPS | London & Paris Part 1

Dah lama tak update blog…sowei lah yer!!.. Kebelakangan nie Siti tersangatlah busy dengan kerja-kerja opis. Maklumlah kerja makan gaji nie kena ikut masa. Kali nie Siti nak citer Free Trip ke London/Paris. Bukan siti pergi tapi leader2 GLAM. InsyaAllah next trip dapatlah join diorang. Uolls doa-doakanlah yer!! he3 Actualy, my mentors, semua sudah balik Malaysia..tapi aura London Paris trip tak habis lagi.. 

Rahsia Beauty Bar Marine Essence Kepada Wanita dan Lelaki


Assalamualaikum Semua!!!

Kali ini Siti nak share tentang Beauty Bar Marine Essence
Permulaan entry tengok dulu gambar di bawah nie. . . . .

 

Dah tengok ??!

Apakah yang terdetik dalam fikiran anda?

Apa first impression anda??

Ia turut berlaku dalam diri anda sendiri???

Heeeuuuwww hanya anda saja yang punya jawapan tentang itu.. . . . . . . 
 


Pernahkah anda impikan bahagian "privacy" anda 

cantik, bersih dan rapi??

Seperti ini. . . . . 




Memperkenalkan produk terbaru dari iaitu 
Marine Essence Beauty Bar
Siti telah mencuba dan sangat berpuas hati dengan keberkesanannya.

Jadi tak salah kan untuk berkongsi dengan anda pula.


MARINE ESSENCE BEAUTY BAR
 

Marine Essence Beauty Bar dirumus khas untuk :
  • Menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. 
  • Diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.
  • Memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya. 
  • Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh.

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Marine Essence Beauty Bar 
pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari !!

 http://3.bp.blogspot.com/-u9rLk6ennGo/UToT-0RXgpI/AAAAAAAAQn8/VDP7w_MB5AQ/s640/marine+essence_fatin+zaini+2.jpg


Kelebihan Marine Essence Beauty Bar

Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.

Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.

Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
Merupakan pelembap kulit yang terbaik.

Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.


**Sekotak ada 3 ketul macam gambar di atas. Kalau nak jimat boleh potong kepada beberapa bahagian. Memang berbaloi pakai untuk seisi keluarga (lelaki & perempuan). Kerana boleh digunakan sebagai pencuci muka dan juga sabun anggota badan. HEBAT KAN !!!**


The Best Price + FREE POSTAGE !!


  To order just
Call/sms 012 - 925 7634
WhatsApp 010-566 8059
@ pm kat fb : Siti Norizam Ishak

nRelate Posts and Homepage