YEAR AND SALE ~ 2012



Hoyee!! Ada berita baik untuk blog reader siti, 
Haa..tinggal 3hari lagi je kita nak celebrate tahun baru…"2013"
So, kat sini Siti nak bagi SPECIAL OFFER untuk yg nak beli 
PREMIUM BEAUTIFUL CORSET.
Dapatkan!!.. pada harga yang istimewa....


"Year End Sale Special" + FREE Postage + FREE Gifts
TEMPAHAN sah sehingga 12 midnight 31/12/12!!!

Berikut adalah beberapa promosi yang telah Siti buat. 

So, pilih promosi mana yang uols nak yer:-


ProMoSi 1:-
Setiap pembelian 1 set Premium Beautiful Corset 
secara Tunai, credit card, atau pun RHB Easy


Uols akan dapat free gift

1) BB Plus Collagen - RM 180.00

 ProMoSi 2:-

Setiap pembelian 1 set Premium Beautiful Corset 
secara Tunai, credit card, atau pun RHB Easy


Uols akan dapat free gift

1) Garam Buluh for Drinking & Cooking - RM181.00

 ProMoSi 3:-

Setiap pembelian 1 set Premium Beautiful Corset 
secara Tunai, credit card, atau pun RHB Easy


Uols akan dapat free gift

1) BioZone Car Detoxifier - RM180.00


 This promotion is VALID for a LIMITED TIME ONLY!!!
 

For more details + consultation:-

012 – 925 7634

fb: Siti Norizam Ishak




GLAM / Bio Velocity Sleep Mate

Salam GLAM… 

Minggu nie, Siti nak share sedikit ilmu yang Siti dapat masa hadir 
ke kelas GLAM pada 21th December 2012 yg lepas...iaitu mengenai:- 


BIO VELOCITY - Sleep Mate ” 

Tetamu khas minggu ini adalah dari syarikat Hai-O
 iaitu En Zakri. Ass. Manager dri dept Marketing....
Org kedah ni.. Beliau mengatakan product ini mendapat 
sambutan yg amat tinggi & positif result. 

BIO VELOCITY ini dari Korea, Ia adalah sumber berasaskan matahari yg disimpan di dalam garam laut dalam, diseimbangkan dan disuntik ke dalam produk Bio Velocity yg dipermodenkan untuk memperseimbangkan gelombang aura kita.

Mesti ramai yang tertanya2 ttg BIO Velocity (BV) Sleep Mate ni kan??.. 
Ini adalah product terbaru yg  digunakan semasa kita tidur untuk merehatkan badan kita bagi mendapatkan tidur yg berkualiti.... 
 
BV Sleep Mate adalah Pelapik Tilam ini khas dibuat untuk memenuhi
 keperluan semasa kita tidur... 

Sebab itu, tidur dan rehat yang berkualiti adalah penting untuk KESIHATAN kita. Ini bermakna jangka masa rehat yang cukup membolehkan kita rasa 
SEGAR sepanjang hari. 
Apa akan terjadi, jika kesihatan kita terancam oleh agen pencemaran alam sekitar, penyakit, virus, tekanan @ gaya hidup yg tidak baik seperti merokok, alkohol ataupun radiasi (TV,handphone,computer dsbnya)...??? 
Dengan menggunakan BV Sleep Mate mampu memulihkan keseimbangan dan kesihatan dengan mudah menggunakan kuasa penyembuhan.
 Pelapik tilam ini dibuat khas untuk memenuhi keperluan individu. 
Menggunakan teknologi daripada Jerman (sama macam Premium Beautiful).
 BV Sleep Mate menolong membetulkan frekuensi yg tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma.
Antara Faktor yg mempengaruhi kesihatan
 ( Makanan, Gaya hidup,persekitaran)

Ujian klinikal menunjukkan bahawa terdapat peningkatan tahap tenaga ke atas subjek yang signifikan selepas menggunakan BV Sleep Mate

 




Keistimewaan & Kelebihan BV Sleep Mate



 Manafaat: - 
Melegakan sakit kepala, sakit haid, sakit perut, menghilangkan kesakitan otot, melegakan kesakitan gastrik,melegakan sakit belakang, menolong ketegangan leher, melegakan rasa kebas.

My husband (En.Zahir) kena jdi bahan uji (DEMO)
untuk rasa gelombang aura dari BIO VELOCITY...
 
BV SLEEP MATE @ LAPIK TIDUR BV
Gunalah 'Bio Velocity' Sleep Mate utk mendapat tidur yg berkualiti serta
 menjadikan badan anda anti radiasi (bebas radiasi).
Cubalah Bio Velocity dgn segera!!!...
Biarkan kekuatan alam semulajadi membantu anda menikmati manafaat dari tidur yang nyenyak dan bangun dengan perasaan yang diperbaharui dan kelihatan ceria setiap hari ^_^
 To order just
Call/sms 012-925 7634

nRelate Posts and Homepage