KnowLedge?..iLmu???...GLAM


Assalamualaikum!!!...

Hai apa khabar semua??....Siti harap uolss followers blog siti ni berada dlm keadaan sihat.  So,..macamne?..aktiviti selepas cuti panjang sempena Malaysia Day...(16th Sept, 2012) lalu. Siti apply cuti sehari awal utk pergi ke KL dgn family….Kebetulan dah kat sana  Siti hadirkan diri ke class  GLAM (GREEN LEADERS ACADEMY MALAYSIA)..
 
Ini adalah kali kedua Siti join class GLAM.…tpi kali ni ditemani oleh hubby, hahaha tak percaya??...citernye mcm ni, mula2 Siti just beli set PB untuk pakai je, xdak feel pun nk buat biznes ni, dah alang2 jdi member, terus je promote kat FB.. tak sangka pula ada respon!!... Setiap hari ada org pm tya itu ini.. Fisrt customer siti dari Nilai, pas tu dari Gombak, Bertam, Kulim, Seberang Prai & seterusnya akan dpt la nanti kannn…tu bru je 3bulan buat online bizness ni…Bila dah nampak hasil barulah tekat nak  buat betul2....So.. hubby pun bagilah  “green light”.  Sekrg dye pun join sekali…emmmm…sukanye, pas ni bole lah selalu dating kan..hik3