GREEN LEADERS ACADEMY MALAYSIA

It was just started with a DREAM. The DREAM Turned into REALITY!! Because WE MAKE IT HAPPEN! 
GLAM

Alhamdullilah berkat usaha berterusan dan consistent tuntut ilmu daripada leaders hasilnya terciptalah GLG Team hari ini.


After 2 years Hanis Haizi, my mentor berkecimpung dalam business Premium Beautiful, maka tertubuhlah Green Leaders Group, ketika itu pencapaian Green Leader Group pertama kali dalam sejarah bawa 2 bas ke Hong Kong pada June 2011.


Click this entry




Dalam banyak-banyak team di Malaysia, our team is the YOUNGEST TEAM but yet the FASTEST TEAM untuk bawa BUS melancong.


Tak cukup pencapaian itu, seterusnya semasa pergi ke Holland we are the ONLY team yang bawa BUS!! Congratzz to ALL Green Leaders Group to be apart of this success!!




Seterusnya pergi ke Vietnam hampir Satu Flight!! Lebih kurang 3 bus! Seronok tak terkata. Dan baru- baru ni balik dari Guangzhou, kami bawak lebih dari 1 flight. Dan total number of bus is 5!!






The bigger the BETTER!

2 flights!!! 


Green Leaders Group lead by young generation, all ideas are fresh and unique! We like to step forward and move fast! 


We are the NO. 1 ONLINE PIONEER, coz back in 2009 masa tu Premium Beautiful tidak dikenali lagi. And starting from Hanis Haizi, the founder of Premium Beautiful *Top Agent and Green Leaders Group maka terciptalah Revolusi Premium Beautiful Online! 


Dan yang dapat tempias ialah rakan-rakan kongsi termasuklah Fet :) To all my GLG Team we have special topic on social media marketing, how important internet in our life. Kalau kita tak step forward kita akan ketinggalan. And the best part, everybody the "workable method", including other group too! :)


The best part if you GOOGLE Premium Beautiful, boleh kata 98% adalah from Green Leaders Group!! 




Common keyword! Hanis Haizi's name also dah jadi Keyword for Premium Beautiful... kata legend kan? :P




Now Green Leaders has their own Academy, specially for team members, hands on training on Motivational talk, Technical part on Premium Beautiful corset, Setting Efficient, and Goal Setting.

And Social media marketing also part of the knowledge that we share. Especially on blogging and Facebook. Most of our team members banyak back ground IT, maka mereka juga contribute kepada semua ilmu-ilmu ini. 


POWER UP session with RM100,000 sales candidates :)

Gerak Gempur mengikut Zon jugak dilakukan untuk rakan-rakan kongsi yang luar dari KL untuk serap aura leader!  Thank you to all CDMs from GLG group yang sama-sama menjayakan program GLG Gerak Gempur Seminar!

Zon Selatan
Spot fet,belakang CDM Raz jer..hihi.


Zon Pantai Timur


Be apart of our TEAM today!! 

Be in the Right Group! 

Choose GLAM!!

We will guide you to Succeed! 

012 - 925 7634

Rahsia FIR (Far Infrared Ray)

 
 Assalamualaikum!!! 

Salam Ramadhan buat semua umat islam. Semoga anda semua sihat menjalani ibadah puasa ini. Ari ni Siti nak share dgn anda semua apa rahsia FIR dalam Premium Beautiful. Tentu semua nak tahukan..Yelahhh...apa lagi kelebihan FIR yang kita tahu.. Setakat tahu sebut tapi x tahu apa fungsi... Tak de makne..kan...Fir terlalu banyak kegunaan pada masa kini...Jom!! kita godek2 rahsianye...

Apa kelebihan FIR ???

MEMBERSIHKAN DARAH DARIPADA TOKSIK pemejalan & kekenyalan kulit kita  pemejalan salur nadi pemulihan penyakit darah tinggi  memelihara daripada penyakit jantung cegah cancer Bila mana salurdarah mengembang disebabkan FIR, ia akan menyahtoksid, menggalakkan penyingkiran bendalir tubuh yang berlebihan & bahan buangan dengan berkesan. Ia juga menyekat gula, menguatkan sistem imun tubuh dan mengekalkan keseimbangan semula jadi tubuh.


BAGAIMANA FIR BOLEH MENCEGAH KITA DARI KANSER??
FIR memecahkan lemak,darah beku & susu beku fabrik akwatek & akwadyne menarik keluar lemak,susu,toksik dan peluh FIR menghasilkan suhu yang tidak sesuai untuk perumah cancer


BAGAIMANA FIR MEMBANTU  MENGURANGKAN BERAT BADAN??

memecahkan lemak dan melancarkan peredaran darah proses toning yang mana bila skin dah kendur akibat lemak sudah pecah,dengan pemakaian corset yang melekap di badan...memejalkan balik skin kita... meningkatkan metabolisme rate.... FIR didalam Premium Beautiful bertindak semulajadi dimana sel-sel badan akan berolahraga lebih berkinetik dan mengoptimumkan kadar metabolisma badan. Ia diuji secara klinikal dan terbukti sebagai 'treatment' paling berkesan untuk pengurangan berat dan pengurusan jisim tubuh.

BAGAIMANA FIR DAPAT MENINGKATKAN TAHAP KESUBURAN WANITA?? FIR MAMPU MENYERIKAN KULIT WAJAH???
Kita semua tahu bahawa fir seolah-olah bervitamin, promot penegangan kulit dan awet muda ---baik untuk kulit. Justeru menggalakkan kulit yang lebih berseri-seri dan bercahaya!

Premium Beautiful direka khas dengan teknologi terkini FIR ditenun sulam di dalam kain akwatek akwadine yang ilasting 360 darjah.. Memberi kepuasan maksimum kepada si pemakai...




So frenzz... u nak rasa kena pakai lah...
Let's try Premium Beautiful, just call/sm:-
~ 012 - 925 7634~
pm me at fb: Siti Norizam Ishak
email: ct_sni@yahoo.com

nRelate Posts and Homepage