Siapakah SHALIZA AZIZ??

Assalamualaikum wbt,

 Beliau  seorang leader yang lemah lembut but tegas dalam mendidik anak buahnya..Nama manjanye kami panggil Eija.. Dulu Ieja ni ex-banker yang dah bekerja makan gaji 8 tahun yang lalu but ekonomi tinggal di KL bukannya mudah and murah.. 
Pada awalnya husband eija kurang agree with this business but after dah tengok bukti & barulah faham & kagun dgn ieja.Dahulu just partime and now fulltime.. 
Income sebulan RM20K and now baru je pakai beemer :)
Niat nak tolong husband jugak, finally, she choose to become one of 
businesswomen in PREMIUM BEAUTIFUL.
Beliau juga salah seorang sifu terdekat untuk Siti minta tunjuk ajar..
 BEFORE !!!
 
 AFTER !!!

Biarpun masih baru dlm biz ..tapi rasa happyyyy sgt coz dpt buat baju ngan designer faveret, Rizman Ruzaini ...Yang paling best dapat belajar buat biz dgn millionaire muda, Hanis Haizi Thanks Allah for the rezeki -shaliza aziz- :)


Now, she here for me to guide me become like her.
 Semoga Allah berkati usaha kami. Amin. 

Jadi, jom sertai saya bersama mereka!!!.

TOGETHER EVERYONE ACHIEVE MORE!!!...

CHANGE YOUR LIFE NOW!!!..

JOIN US!!!...
"GREEN LEADERS GROUP"  
LET'S BE APPART OF US...
 
'Wassalam"
Siti Norizam Ishak

012-9257634

Post a Comment

nRelate Posts and Homepage