Mahal vs Murah



Salam Jumaat & Salam 1 Safar 1434H @ 1/2/34..comelnye date nie..Diharap kita semua mendapat keberkatan dari Allah S.W.T..  X'mas day & new year is just around the corners..... Uolss semua dah complete ke azam tahun ni? He3..Cepatnye masa berlalu kan.. 2minggu lagi kita akan berada ditahun baru..
Next week Siti sefamily dah plan nak pergi holiday &  shopping barang sekolah ank2. Alang2 cuti pjg sekali haronglah borongkan..ha2..

Okey2..minggu ni Siti nak share dgn uolls ttg pertanyaan corset pb nie..bukan apa nak bagi jelas biar semua faham. Semua org tahu & peka dgn kecantikan diri & sedar betapa pentingnya menjaga & memelihara kecantikan diri sendiri kan…Baguslah..kalo ada kesedaran nie.. tpi masih juga yg berkira2.. kenapa ye??? Huurrmm kerana terlalu ramai yg message (inbox,sms) yang nak beli PB tapi bila Siti bagitau je harga Corset PB nie lah yang mereka akan cakap :-

"wow! Mahal Nyer Kak"
"kenapa mahal sangat kak"
"corset lain tak mahal cam nie pun"
"mahal la kak, out of budget"
"nantila saya fikir dulu..."


Okay I understand that not everybody afford to buy Premium beautiful Corset ni....Betul kan.....?? tapi cuba kita lihat dari sudut yang berbeza..

Mahal sangat ke PB nie?
Kenape mahal? Kalau tengok pada harganya
mmg la kita yg first time dengar akan terus conclude
"Memang mahal"

Siti pun masa dengar first time dulu pun terkejut juga & berfikir banyak kali ... Tapi bila direnungkankan semula.. apa NIAT (Nawaitu) kita sebenarnya. Mesti masing-masing ada sebabkan:-

1. kita nak kuruskan badan
2. Nak meng-shapekan badan
3. Untuk kesihatan dan kecantikkan
4. Nak jugak service kan badan sendiri Asyik service kereta je badan sndiri tak dsservice macamner tu??? Rugiiiiih!!!


Jom!!!, kita lihat apa options yg ada. Contohlah:-

1. Slimming Centre Package...

~~bagus bukan xbagus.... ok kalau kita tengok kat tv, mmg murah cth: RM699 untuk basic package.. kita pun sign up.. ok basic package jer..xkan sekali tu ajer? xpun.. tak kan nak berhenti..mesti kena continue lg sampai dpt berat ideal kan...betul x??? the next time kita kena bayar lagi RM699... Okey, kalo dah berjaya turun berat badan 5-10kg...sudah 2 3 minggu takkan nak stop kat situ je.. mesti kena continue lagi .. tambah lagi RM 699.. so dah berapa TOTAL kat situ??
belum masuk cream+supplement lagi.. then u have 2take a very strict diet right ? so duit lagi.. cam ner ..mahal ke murah???~~


2. Supplements dan Ubat Kurus  

~~seSetengah org obsess dgn ubat, pil & supplement utk kurus sanggup ambil minuman tambahan la, supplement la, ubat kurus la, makanan dan minuman yg kuruskan badan...Mcm Siti dulu2 lah, biasalahkan lepas bersalin, badan memang besaQ semacm..Siti pun make decision ambil herbalife..sbb masih menyusu baby..setahun jgk lah siti amalkan kat2 6ribu belanja beli herbalife je.. tpi bila dh bdn cantik..stoplah..tapi malangnye xsampai 6bln badan Siti naik semula…mak oooii!!  Ooopsss camner tu???...begitulah kalo uolls ambil package2 lain let say lah sekotak rm300, kalau sethn dah RM3600.. ok mungkin kita sudah boleh stop makan/minum kan after a year.. berat pun dah turunlahhh.. 20kg ..tapi tak kan nak berhenti terus.. kalau berhenti….confirm badan akan naik mendadak jadilah belon...mesti juga kena maintain makan kalo tak..abis lah...kat situ kita dah nampak dgn jelas.. mana yg lebih mahal.. becareful okey.....tu belom dikira kesan sampingan yg ade dlm ubat tu lagi.... Huhuhuuu.. bahaya uolsszzz....hati2 ye!~~

3. Premium Beautiful Corset
 
~~ha!!! This is the right choice everafter .. Kenapa?? Obecozzz beli sekali je buang duit RM 2k.. .. Mahal??? Ye ke mahal??? Cer tengok ape yg kita boleh dapat dengan buang rm2k+++ sekligus. (Harga ikut size badan seseorg..)

1. Premium Beautiful merupakan PERINTIS / PIONEER kepada pakaian dalam yang mempunyai teknologi Far-Infrared Rays (F.I.R.). Premium Beautiful juga sudah berada di pasaran Malaysia more than 15 years.

2. SUPERBRAND iaitu Premium Beautiful merupakan pakaian dalam yang paling laris dan terhangat di pasaran kerana Premium Beautiful sangat berkualiti dan tahan lama.

3. Mendapat PENGIKTIRAFAN Persatuan Tulang Belakang Amerika Syarikat dan Canada.

4. ONE STOP CENTRE – Premium beautiful memiliki segala-galanya. Dicipta dengan berkonsepkan 70% kesihatan + 30% kecantikan = 100% keyakinan. Kesihatan badan akan lebih terjamin, Insya Allah, di samping dapat memecahkan lemak. Premium Beautiful juga dicipta dengan berkonsepkan mesra pengguna, oleh itu, si pemakai akan merasa selamat dengan pemakaian Premium Beautiful.

5. Kecanggihan TEKNOLOGI datang dari 3 buah negara maju:

a) Amerika Syarikat – Jahitan stereoscopic iaitu jahitan yang tahan regangan. So, that’s why Premium Beautiful nie pakai berapa lamer pon takkan regang.

b) Germany – Fabrik aquatech dan aquadyne, iaitu fabrik di mana ia mampu seimbangkan suhu badan dan tidak meresap peluh. Oleh itu, pemakaian Premium Beautiful untuk jangka masa selama 8 jam sehari tidak akan mengeluarkan sebarang bau.

c) Japan – Teknologi F.I.R (Far Infrared Ray)

6. MAMPU dimiliki oleh semua orang.( Bukan lagi dikira sebagai barang mewah tetapi boleh dianggap sebagai barang keperluan yang mesti dimiliki oleh setiap wanita).

7. Jaminan seumur hidup (LIFE TIME WARRANTY). So, jika ada sebarang kerosakan akan direpair secara Free Of Charge.



 Testimoni diri Siti sendiri dgn corset PB...

So, clear tak..ttg kelebihan Corset PB dari lain2 corset.   
Untungkan?!!!! Mmg untung! Xperlu teruk2 exercise n over diet sbb bila kita pakai PB corset ni dia akan autocut selera makan n auto control... 
So mmg shape xakan lari lagi.... 
Selamat x perlu buat operation bagai atau sedut lemak.... Jangan x tahu premium beautiful corset ni mampu utk bakar lemak dlm perut sedalam 3inchi ok, sbb ada
 far infrared ray (F.I.R)
 So kalau berhenti bole pakai balik..cthnye masa nak kawin pakai, lepas pantang boleh pakai balik..lepas anak kedua boleh pakai balik.. lepas pantang anak ke 3 pun boleh pakai balik..seumur hidup tu..Dah la boleh kurus kan badan pulak, ter'shapekan badan tau..bila pakai Premium Beautiful Corset ni dgn consistent....bestkan!!!! 
Ofcoz PB jugekss boleh hilangkan macam2 penyakit ....(strechmarks, period pain, constipation, gastric, back pain, buasir, athma, slipdisk, cancer & 1001mcm lagi penyakit kronik dapat dihindari. InsyAllah... bukan nak berTuhan Kan pb Corset ni tp dh bnyk testimony2.. Yg dh terbukti.,,harga sekali je bayar for an investment untuk seumur hidup..save lagi ! so anda rasa mahal ke murah tu???

Renung-renungkanlah Dan anda fikirla sendiri....jangan malu jangan segan!!!!!

For more details n enquiry or need to try let's meet up or just text me
 for  appointment okey....
(u can pay by credit card, cash or even installment)

 

"TAK KENAL, MAKA TAKCINTA...
TAK PAKAI, MAKA TAK TAHU KEBERKESANNYA"
If uols nak tau more about Premium Beautiful.
Just calling @ pm me
~Siti 012 – 925 7634~
Fb: Siti Norizam Ishak
Post a Comment

nRelate Posts and Homepage