Kenapa nak business partner?

 Why I need business patner?
Jual jela PB? 
Why buat networking?

Ok.. kenapa Nasi Ayam Penyet buka cawangan? 
Kenapa Oldtown White Coffee buka cawangan?
 KFC, McDonalds banyak cawangan tapi lain cawangan lain syarikat yang manage..
** Kalau nak tau tengok kat resit McD ada nama company tu..
That is Franchise Marketing or Networking?

Networking ni penting untuk memenuhi permintaan market..
Contohnya McD just ada kat Kedah, 
so macamana orang kat Johor nak makan? Orang KL nak makan? 
nak kena turun Kedah ke?
Maka francais ni dibuka atas permintaan dan memenuhi permintaan..

So macam Premium Beautiful business.. 
Demand is tremendously high no matter apa orang cakap, 
demand Premium Beautiful memang tinggi..
even doctors suggested PB to their patient..
Sebab apa? 
Once you dah try you akan rasa different PB with other corset especially KESELESAAN..

So, contoh lah, Siti kerja kat Kedah, bila ada customer luar it is quite hard for me to entertain.. takkan customer kat Sarawak nak pergi ukur kat Sarawak kan? disitu business partners/networking mainkan peranan.. 

Ya, call it what ever leader-partners but this is your own business..
Leader hanya tunjuk, ajar macam mana nak handle this business especially
 Green Leaders Group
 using Internet..
Tackle market with FB and Blog, and other social hub, Instagram, Twitter etc..

This is the teamwork..
Bukan business partner untuk kembangkan kumpulan sebab I nak bonus besar bila orang join I.. Yup memang akan dapat sikit komisen but still you dapat 100 orang pon business partners but you fail to train them you takkan ke mana-mana..
Contohnya Hanis Haizi,
makin lama makin ramai leaders yang beliau dah lahirkan..
Ulang tahun baru ni pon boleh tengok berapa ramai dari Green Leaders naik pentas ambil award for the highest rank..
Semua dah sama pangkat dengan beliau, and 2 of them dah genggam income 6 figures yang sama 


Hanya dengan business ini.. ;)
So entry ni just to make it clear apa itu franchise marketing..
It is not pyramid..
Kalau pyramid you just akan nampak leader time big event je..
time class, time jumpa customer, time you down, dorang hilang...

But Siti dah experienced macam mana leader, Fiza, Yong & Ieja ajar
dari 0 sampai la sekarang.. tak pernah mereka abaikan Siti through ups and down..

Dengan buka franchise marketing,
kita bukan sahaja melebarkan sayap perniagaan sendiri,
 tapi membuka jalan kepada orang lain, 
untuk menikmati peluang dan kejayaan yang sama..

Kejayaan adalah lebih manis bila menikmati bersama.. ;)

Why Premium Beautiful Business?
Kenapa saya pilih bizness nie...coz..
- Outstanding Products
- Brand name recognition
- Hands-on training
~Monthly Bonus...Gemoksss..every 10th day of each month..
~Bizness ONLINE thru FB and BLOG..
~Superbrands Product..& Hottest product..
~Most IMPORTANT is....No more concept "Redah Meredah & Terjah Menerjah Rumah Orang.."..AND...
~Extra BONUS for Green Leaders Group we have
MENTOR CELEBRITIES..CDM Hanis Haizi & CDM Sha Khalid
 also we have our own academy 
~ GLAM ~
"Green Leaders Academy Malaysia"
 


Lets make money and have fun in the process!!
Dont worry, dont hesitate, make your first step today ;)

TOGETHER EVERYONE ACHIEVE MORE!!!...

CHANGE YOUR LIFE NOW!!!..


JOIN US!!!...
"GREEN LEADERS GROUP"  
LET'S BE APPART OF US...

Siti Norizam Ishak

012-9257634


Post a Comment

nRelate Posts and Homepage