Celebration UT20 ~ STADIUM MELAWATI SHAH ALAM


 Salam Semua.!!!

Sowei.. baru nak update sbb my pc have problem. Majuk seketika..Okey kat sini Siti nak share apa yg berlaku
pada 24th November2012 yang lalu.
Majlis gilang gemilang di berlangsung di

Stadium Melawati Shah Alam

sempena meraikan



Ulang Tahun Syarikat ke 20 (UT20)

 



 Ramai business partners dari seluruh Malaysia datang meraikan

CDM2 GLG yang naik pentas this year.

Masa ni la nak jumpa & berkenalan dengan business partners yang jarang kita jumpakan!!..

This year seramai 7 orang CDM dari GLG naik pentas in this event. Ramai kan?  

One of them is our beloved CDM yang comel,

CDM Sha Khalid    

Tahniah Sha for your achievement!!!..

Sebab utama Siti & rakan2 datang adalah utk celebrate kejayaan 
 CDM Sha Khalid..

Sha baru je jadi CDM beberapa bulan yang lepas..
Kalau uols nak tahu, CDM ( Crown  Diamond Manager ) ni ialah pangkat yang paling atas sekali..
Semakin besar pangkat semakin besar income..
Sha dulu seorang engineer di IBM..
Gaji masa tu lebih kurang RM4K cmtu la..and pakai viva je..
Siti bukan nak perlekehkan beliau but taraf hidup kat KL memang sangat tinggi.. If engineer pun just mampu pakai viva, apatah lagi kita yang kerja biasa-biasa... And Sha buat bisnes ni 2 years ago..
Dia beri peluang pada diri untuk berubah utk masa depan..
Nowadays, Sha buat bisnes Premium Beautiful as a fulltime & hasil dari our biz income dah cecah RM40K/month..
Dahulu viva, sekarang beemer..
Orangnya kecil molek tapi berjiwa besar...
Thanks Sha coz always support  me.
 


 


Me & CDM Sha Khalid



Me with my mentor, CDM Hanis Haizi.. 
Even tak kenal rapat tapi she still guide kami semua sampai ke harini.. 
Kagum dengan beliau, dari housewife kini menerajui kumpulan biznes yang besar, GREEN LEADERS GROUP / GLAM.. 
Dress hitam ni by Dato Radzuan Radziwill.. 
Gorjes sangat!!

Actually we not only inspired by her dress, but her courage.. 
Bayangkan macam mana seorang housewife boleh transform 360 degrees? 
From zero income today 6 figures monthly income.. 
Superb!! That is by process dalam bisnez ni..
Siti rasa bertuah dipertemukan jodoh dengan team ni..
 Uolss pon boleh, just be part of us.. 
Boleh contact Siti for more details.. ;)


With bakal CDM  Kak Shaliza Aziz and me..  
 Ieja seorang leader yang lemah lembut but tegas dalam mendidik anak buahnya.. Dulu Ieja ni ex banker yang dah bekerja makan gaji 8 tahun yang lalu but ekonomi tinggal di KL bukannya mudah and murah.. 
Pada awalnya husband tak bape agree with this business but after dah tengok bukti & barulah faham & kagun dgn ieja.Dahulu just partime and now fulltime.. 
Income sebulan RM20K and now baru je pakai beemer :)



Me & Bakal DDM Nurul Ain Zulkarnaind (yong)..



Me & Bakal DSM Nor Hafizah..my leader & Mentor :)


New partner from Kuala Lumpur Norhayati Ngah :)


New partner from Kulim Azurina Che Wang :)


Partner from Penang ..Fatyiemah :)


Partner from Sungai Petani... Fatin Zaini :)
yg sebaya dgn anak sulung Siti..he2


  Partner from Shah Alam....Cik WannSury :)


  Partner from Shah Alam.... Juliana Jalil :)


Partner from Petaling Jaya....Shopiah Ayub


Partner from Sungai Petani, Nadia..



Partner from Johor, Fetty Aura..


Barisan CDM-CDM...









Pada UT ni jugak ada persembahan istimewa dari Shila Amzah...



Dan juga Dayang Nurfaizah..





Spot me if  u can.. ;)
 Memang best!! Next year kita datang dengan lebih ramai partners.... 
Confirm havoc kan?!! :)

Wanna be part of GLAM?

Just contact Siti & I will share the details...
 Next year kita pulak akan diraikan macam ni, mana tahu rezeki kan!!.. :)

Siti Norizam Ishak

012-9257634

Top Agent Premium Beautiful | UTARA

Post a Comment

nRelate Posts and Homepage