Ulangtahun Syarikat yang ke 20..


Hai gojes….

Kali ni siti nak jemput uolls..ke majlis 

Ulangtahun Syarikat yang ke 20..

huhhiss!!!... lamanya, dah seusia dgn ank teruna Siti. 

 Kata org dah masak dah..matang sangat-sangat, 

kalau pokok pulak..akarnye dh berkilometer jauhnya.. hik, hik, hik..

Maksudnya syarikat ni sgt kukuh & stabil.

Tahniah!! 
Hai-O Marketing Sdn Bhd
Ulangtahun ke-20 Hai-O - Shah Alam, Malaysia


HEBATNYA... 

kali ni syarikat betul2 belanja besar, 

betul2 meraikan kami..

terima kasih untuk company,

 itu tandanya syarikat benar benar menghargai kami..

Alhamdulillah…

Siti rasa semakin yakin berada dlm syarikat ni..

Tentu semua nak tahu apa acara yg akan berlangsung... 
Nak tahu kena hadirkan diri ye!!

Kat sini, Siti just share sikit infonye!!..


Specialnya…taaraa

Photo: Rakan2 fb sayang jom bersama Twinssister Group di Stadium Malawati Shah Alam pada 24 November 2012 dengan artis istimewa Dayang Nurfaizah dan Shila Amzah...

tiket sponser by Twinssister Group~~ booking sekarang ye rakan2..inbox Ct Twins je..

"2 Suara Emas" 
Dayang Norfaizah & Shila Amzah (Pemenag Asian Wave 2012)
kompem 5 ke 6 buah lagu mereka akan menyanyi nanti.

Wau!! kena dtg awal ni agar dapat amati wajah artis berdua ni...
Ayuh-ayuh!!

 


Dah penat berhibur pasti ada hadiah nak bawa balik kan..

Lucky draw!!..
wajib ada.. 

takmau bagi saya ye!!! Ni 

Proton Preve bernilai RM 61,000 
akan menjdi hadiah utama.
 http://ayujamal.com/wp-content/uploads/2012/10/preve_1.jpg



Jom, jom cepat dapatkan tiket ke Majlis Ulangtahun nanti, Siti dah ready …. 
sesiapa pown boleh pergi member atau tak…
nak ticket free  cepat2 call/sms~Siti 012-925 7634~

Jumpa anda semua disana nanti…Yeeaahhh!!!
Majlis Ulangtahun Hai-O ke 20
Tarikh:  24 November 2012
Tempat:  Stadium Melawati Shah Alam
Waktu:  12.00tgh – 6.30ptg

Post a Comment

nRelate Posts and Homepage