Premium Beautiful 'Tipu'???



Kuala Lumpur arrived from google.com.my on "Premium Beautiful Miracle Touch: OH! LELAKI PUN BOLEH JUAL PREMIUM BEAUTIFUL TAU!" by searching for premium beautiful tipu.
10:30:40 -- 20 minutes ago


kat atas tu Siti copy-paste dari this blog's Feedjit Life Traffic sekejap tadi punya.
Actually dah banyak kali dah nampak kat Feedjit orang google terms
'premium beautiful tipu'

kalau sekali-dua baca, rasa macam 'kelakar' sangat.
tapi... bila banyak kali baca, banyak kali org dok search ngan terms tu
ia sudah bertukar menjadi otromen menjadi 'tidak kelakar lagi!'

sebab apa???
sebab ia boleh menjatuhkan reputasi syarikat hai-o marketing, premium beautiful itself dan sudah tentu premium beautiful's agents.

tapi...
bila fikir semula, aper nak risau kan?

premium beautiful dah well-known dan dah dapat
pelbagai pengiktirafan
mana ada korset/lingeries product lain dapat
 anugerah Superbrand? Lifetime Warranty?
dan jugak direkacipta 70% - Kesihatan dan 30% - Kecantikan.

Kenapa timbulnya 'kes' dok kata premium beautiful tipu??

Tak lain tak bukan... antara sebabnya ialah:

Beli Premium Beautiful.... TAPI:
* simpan
* pakai sekali-sekala jer (bila ada event contohnya)
* pakai masa mula-mula beli jer (tak consistent pakainya)
* tak pakai, sebab mahal... sayang nak pakai... takut rosak (parah...parahhh)
* tak pakai, ketat sangat... seksa uolls!

sudahnya... dok salahkan premium beautiful pulak
kenapa pulak orang pakai secara konsisten boleh capai aper yang dorang nak?
boleh tingkatkan kesihatan... dan kecantikan.

So... sekarang ni... siapa tipu siapa?
premium beautiful kah menipu pengguna?

atau...
Pengguna itu sendiri cuba membela diri sendiri akibat ketidakberhasilan mendapat effect positif hasil pemakaian premium beautiful dengan mengatakan bahawa premium beautiful tipu.

Nilaikan sendiri... kalau betul premium beautiful tipu... takkanlah ia sudah bertahan di pasaran selama 20 tahun!
 Gambar hiasan... jangan mencari salah orang lain
untuk menutup kesilapan diri sendiri.
Belajarlah muhasabah diri, kerana kita manusia biasa...
tak lepas dari melakukan kesilapan.
the same thing goes to me!






Post a Comment

nRelate Posts and Homepage