Pekena King Burger



~Happy Weekend~

Sebab tak sibuk dgn business appointment, 
Siti & husband plan la nk bawa anak-anak makan kat luar..
 Yelah sejak buat biznes ni masa amat terhad..

Pilihan anak2 kami nak makan kat
“BOY BURGER PENANTI”
Ini cadangan dari anak sulung kami “Mohd Azrul” 
dye kata ramai frenz dye cakap kat situ sedap!!.. 
So.. kami pun setuju je lah..
kelakarnye nak ke tempat tu siap kena search kat internet lokasinye.. 
Nak pergi sana pun kena guna GPS…
ishhh tak la jauh mana pun dari rumah tapi sebab tak mahu sesat
 terpaksalah guna…
bila dah tahu..pakat-pakat senyum kambing….
hem dekat je pun!!

 

Hahaha..kami sefamily bukanlah pengemar "Burger"pun..
tapi sbb nak tunaikan permintaan anak2.. so layan lah juga..
Tak pernah lagi duk makan burger sebesar ni!!..
mula2 terujaaaa!!! lah sangat-sangat....
pewut pun lapar semacam je...
start je mkn pulun sunguh tpi separuh je.. eerkkk dah kenyang!!..

  Ni lah rupanye "King Burger"

 
 Ehh, ehh,.. siap ada banner utk bertanding lagi!!



 Jom!!... layan pic kami sefamily 
yang happy go lucky ni!!!



Order-order pls...

 

 

 
Aaa u u u u m m m!!...
JUARALAH aku kalo abis sebijik ni!!! 

 
Ada hati konon nak masuk bertanding!!!
Cayalah!!!...

 
besar lagi burger ni dari muka anis!!.. yeehooo!!!

 
  ~Aisyah & Amanda~

 
 Aina & Anisah ~ lambatnye!!! tak sabar la ni!!

 
Tu dye!!! Hilanglah diet paktam Amer.. hahaha 

 
ini maktam Azlina punya tau!!!..

Sama besaqqqq dgn Airis..

 
 ~Me & Airis ~
 
Meh..meh..meh potong dulu,, cm nak potong kek jee ni? 


LINCIN...fuyooohhhh!!


Tapi puas hati semua .. senyum kegembiraan dapat nikmati 
King Burger ni...
 Thanks jugak pada family Paktam Amer Manaf  
yg sudi join dgn kami sefamily..
 Pas ni kita cuba makanan laen pulak ye!!!
 


Post a Comment

nRelate Posts and Homepage