Kenapa Kita Perlu Biozone Food Purifier


   Assalamualaikum
&
 Hello beloved readers!!!
Siti nak share dgn oulls ttg product yg boleh anda miliki utk diri kita, anak-anak kita, ibubapa kita & family kita . Dalam kita tidak sedar, sebenarnya kita telah diracun oleh pelbagai bentuk pencemaran. Terutamanya melalui pemakanan.
Makanan yang asalnya SIHAT sebenar TIDAK SIHAT.

Pernahkan anda terfikir, makanan seperti AYAM, DAGING, IKAN, MAKANAN LAUT, BUAHAN, SAYURAN & PELBAGAI LAGI yang kita sangkakan berkhasiat rupanya mengandungi bahan kimia yang menyebabkan KANSER sekaligus MEMBUNUH secara senyap.



BIOZONE Food Purifier menggunakan proses pengkhususannya iaitu menyatupadukan bahan perintang ozon bagi mengubah oksigen (O2) menjadi ozon (O3). Ozon akan kembali menjadi oksigen setelah menjalankan fungsi untuk menyingkirkan bahan-bahan pencemar.


Jom!! kita lihat gambar2 yang Siti ambil semasa process purifikasi yg dijalan dgn Biozone Food:-
beberapa ketul ayam direndam air yang penuh dalam mangkuk kaca,

then masukkan tiub  
BIOZONE FOOD PURIFIER.
 


Beberapa minit ayam dipurifikasi @ dibersihkan oleh Oksigen




Hasil selepas 30minit dipurifikasi..




Buih-buih Toksin yang keluar dari ayam...





Skrg kita akan bakar utk lihat hasilnya.....






toksin yg dibakar kelihatan liat/kenyal..
bygkan bendasing ini ada dlm bdn kita...





buih-buih toksid yg dikeluarkan dari UDANG!!!..




 Sayur!!!!




dalam IKAN!!!. pun ada


Ayam/daging disuntik untuk menggalakkan tumbesaran,ikan direndam dengan bahan kimia supaya segar dan tahan lama dan sayuran disembur racun serangga yang melebihi tahap ditetapkan.

Seramsss kan!! Sebab itu lah banyak penyakit mula mencerobohi tubuh badan kita.. Sebab tu kita pernah dengar pepatah,  "penyakit tu puncanya daripada pemakanan kita.. " Tetapi dgn menggunakan Biozone Food Purifier, anda dapat menyingkirkan asid lemak yang berbahaya di dalam ayam serta bahan makanan lain. Manakala ia juga dapat menyegarkan sayur serta buah-buahan.

BIOZONE FOOD PURIFIER adalah pilihan terbaik anda untuk memastikan  makanan kita bebas kandungan bahan kimia merbahaya. Sekarang ni peratus pesakit yang mengidap kanser semakin meningkat.Kandungan toksin di dalam makanan semakin tinggi. Secara tidak kita sedari, sebenarnya sudah banyak toksin yg berkumpul di dalam badan kita & tidak dapat dihadam serta dibuang. Ini bermakna toksin itu kekal di dalam badan kita. Disebabkan makanan, bermacam-macam penyakit bole kita dapat..dari sekecil2, hingga sebesar-besar penyakit..


Jadi,cepat-cepat dapatkan 1 BIOZONE FOOD PURIFIER . Tetapkan waktu,tempat dan masa, untuk Siti ke rumah anda untuk sesi DEMO dan selanjutnya..

Just sms/call 012-925 7634
fb: Siti Norizam Ishak
email: ct_sni@yahoo.com
Post a Comment

nRelate Posts and Homepage