~NDO @ EBM at our GLAM~

Assalamualaikum ...

Salam sayang semua!!
!

 
Hai oulls…Ini adalah kali ke3, Siti jejak kaki ke GLAM. 
Alhamdulillah…dpt hadir utk  
NDO (New Distribution Orientation) @ EBM (Exclusive Business Meeting) 
 Majlis ilmu ini diadakan pada 21th Oct, iaitu Ahad lepas…

Walaupun jauh dari Kedah dan ini bukanlah halangan utk  Siti berada di KL .
 Trip kali ni Siti dgn bizness patner je ( Fiza, Eina & Fatin) Kami b’empat  terpaksa pergi awal sehari dgn naik BAS- Plusliner dri Kulim ke KL… 

Selalunye kalau pergi KL mesti husband yg bwa kereta tapi sbb anak2 tgh exam masa tu, so husband kena take care mereka lah.. lagipun kat kedah hari Ahad adalah hari persekolahan so..xleh la ponteng2kan.. 

Dgn bas, dgn bas la kan, janji sampai… 
Alhamdulillah ..sampai jga dlm kul 3.00ptg kat Puduraya Central.
 Ambil teksi trus g check in kat Amazing Hotel..
(Hotel murah je.. xpa la, janji dpt rehatkan badan)


Esoknye  NDO /EBM at our  
Green Leaders Academy Malaysia (GLAM)..
Kami check out awal dri hotel & syukurrrr….berjaya juga sampai di  
GLAM at 10.0am...
so sempat lah ambil breakfast before start ke kelas..hehe..


Waoooww!!! Ramainye!!!… 

ada yg datang dari Utara, Selatan and of course lah area KL kan...




Siti rasa sgt bertuah  & bersemangat  utk dapat  
ILMU 
macam mana nak
 UPGRADE INCOME and UPGRADE  LIFE..
Yelahkan without KNOWLEDGE,
 it is not easy nak move forward >>>>
 macam mana lah ye!!... 

CDM Hanis Haizi boleh capai income 6 angka? 
Beliau hanya ambil masa 2 tahun utk capai income 6angka.
 HEBATKAN!!.... 

Mestilah beliau ada ILMU kan!!…
So nak berjaya sepertinye , kena lah follow cara yang CDM Hanis Haizi buat… 
pas ni tak payah risau, ragu-ragu & takut..kita just follow every steps dari leader kita je!!.. SIMPLE kan…
 


CDM Hanis  ada pesan, katanye:-

 kita kena jadi harimau yg garang, bertenaga, cergas tangkas, proaktif bersiap, gagah & kuat. 
Bila kita tangkas kita akan jdi seorg yg baru dgn nama, sikap, tindakan, jiwa, & semangat baru. 
Dgn itu kita akan lebih berstrategik & bfikiran luas ..btindak cepat & tepat... 
 Apa salahnya kita berkorban masa, wang, 
tenaga dlm 2- 3 thn utk capai kepuasan hidup kita...
keluar dari kepompong 'selesa' utk dapatkan kehidupan yang lebih selesa” 

So ank2 rimau apa lgi follow je lah  “Auummmm”

Makaceh kat  speakers hari tu iaitu 
bakal2 CDM iaitu Ain Ismail, Effa, Aju & Eija… 
 yg sudi b’kongsi ilmu yg mana  sangat membantu kami 
utk hala tuju sebenar...
 makin jelas utk buat biznes ni..


Million thanks to CDM Hanis Haizi & CDM Razali Zain 
 kerana telah menubuhkan GLAM utk kami. 
Adanye GLAM, 
Siti & kwn2 rasa sgt bertuah kerana dapat ceduk ilmu
 yg boleh buit DUIT utk generate 4 to 6 figures monthly income.
Pada yang masih ragu2 & takut2, jangan risau...
dalam business ni kita akan dibimbing satu persatu selagi kita berada
 di dalam Green Leaders Group  ;)

 Let's Everyone Achieve More!!!

Post a Comment

nRelate Posts and Homepage