SM/SSM Award September 2012


SM/SSM Awards 2012 telah berlangsung pada Saturday, 8th Sep 2012 di
Dewan Wawasan Menara PGRM, KL.   
Kemeriahan berada dalam dewan itu masih segar dalam fikiran.  Dup..Dap..dup dap…terasa bahangnye lagi kerana Siti 1st time join acara ni….sangat-sangat  teruja melihat kejayaan rakan2 bizness..

Siti hadirkan diri juga sbb nk tengok sendiri, lagipun leader Siti naik pentas iaitu "Nor Hafizah Mahazir".  Persiapan just simple2 je..bersederhana sebab tak naik stage pun kan..hik3.
Tema untuk majlis ni merah hitam, so.. kali ni Siti pilih hitam sebab banyak sangat baju warna merah…next time, InsyaAllah!!!.. Siti pilih merah mengaummmm pula. Hahaha….


Hitam itu Menawan, Merah itu Mengaumm...


Yg tengah2 ni la leader Siti  "Nor Hafizah" yg byk membantu, memberi tunjuk ajar 
utk Siti berbizness...

 
Ni lah rakan2 baru yg komited utk b'sama berbizness...
"Anne Ruslan & Noor Hidayu"

Mereka berdua nilah.. IDOLA, MENTOR, SIFU siti ..
"Shaliza Aziz & Yong"

Sangat teruja dpat b'gambar dgn jutawan muda ni...
 "Hanis Haizi & Maisara Ibrahim"
Kejayaan mereka b'dua adalah inpirasi anak2 didiknye..

 

Yehhh!!... dpt juga b'salam, b'peluk dgn CDM kak Ana. 
 pesan kak Ana  "Noting impossible" dlm bizness ni..  
Gangnam Style Beautilicious....



My Group..my LOVELY friends....

Siti rasa bersyukur berada dlm group ini.. silaturahim antara kami erat & terjalin mesra. TERIMA KASIH pada mentor2 & leader2 yg hebat, yg tak jemu2 memberi bimbingan utk kami utk sama-sama BERJAYA.  

"InsyaAllah" NEXT turn ~ me and YOU !!!!
Just BELIEVE! 

Untuk share lebih lgi ttg HEBATNYA BIZNESS PB ni, just sms @ calling
~012 – 9257634~
Fb: Siti Norizam Ishak
Email : ct_sni@yahoo.com

Post a Comment

nRelate Posts and Homepage