F.I.R - Boost your Health with PB


SINAR INFRAMERAH JARAK JAUH.
Orang tahu sebut je..tapi kegunaan dan benefit semua ke laut..actually Siti pun tak tahu sangat,tapi kena cari tahu la..Sebabnya dalam kain Premium Beautiful,ada sulaman teknologi F.I.R ni..

APA ITU FAR INFRARED RAYS??? 
 

Far Infra Red Rays(F.I.R.) ialah sistem yang berupaya menembusi kulit sehingga 3 inci ke dalam badan.FIR adalah sebahagian daripada spektrum cahaya matahari yang tidak kelihatan dengan mata kasar. Ia juga turut dikenali sebagai sinar biogenetik (antara 6 - 14 mikron).
 
FIR telah terbukti dalam menggalakkan perkembangan dan kesihatan sel hidup terutamanya paha manusia, haiwan dan tumbuhan. Berbeza cahaya BIASA  dengan FIR, ia mampu menembusi sehingga 3.0 inci ke dalam badan dan meresap sempurna ke lapisan hipodermik manusia. Ini membolehkan ia mencergaskan semula sel-sel dan tisu badan manusia dengan memanaskan dari dalaman.Ok..Orang pakar sains,sila terang hokey..

 Apa kelebihan FIR ???
Membersihkan darah daripada TOKSID. Membantu pemulihan penyakit darah tinggi, penyakit jantung,dan mencegah KANSER.Bila salur darah mengembang disebabkan.Ia juga menyekat gula, menguatkan sistem imun tubuh dan mengekalkan keseimbangan semula jadi tubuh. 70% badan kita terdiri daripada air. FIR memberikan kesan pada molekul air. Ia menyebabkan molekul air dan darah  aktif sekaligus melancarkan peredaran darah dan peningkatan kesihatan tubuh badan. Peredaran darah yang lancar bermaksud peredaran oksigen yang sempurna..

Selain itu F.I.R berupaya : 
  •  Membantu meningkatkan peredaran darah Mengukuhkan sistem kardiovaskular
  • Mengurangkan masalah sakit sendi dan kekakuan/ stiffness (tanpa kesan sampingan toksik)
  • Membakar beratus-ratus kalori tanpa senaman di atas basikal atau treadmill (bagi yang berkerusi roda, ini adalah sangat membantu)
  • Mengendurkan otot dan meningkatkan fleksibilitiPembersihan kulit secara mendalam
  • Membuang toksin dan sisa mineral dalam badan
  • Membakar kalori dan meningkatkan kawalan berat badan
  • Memperbaiki sistem imunisasi
  • Mengurangkan tekanan dan keletihan 
  • Mencegah pertumbuhan bakteria
  • Memberikan waktu tidur yang selesa
  • Mempercepatkan pembaikan sel badan
  • Menyeimbangkan tahap keasidan dalam badan
  • Menyeimbangkan tahap kolestrol dalam darah
  • untuk anak2 kecil yang demam kuning,tak payah jemur lagi ok! dan banyak lagi..
 
Lebih MUDAH mencegah dari merawat, betul tak?

 Mana nak dapat FIR?
Takkan kita nak berjemur bawah sinar matahari setiap hari???Zaman dah moden kan???Tak lain tak bukan pada PREMIUM BEAUTIFUL la..



Korset Premium Beautiful berteknologi FIR. So, pakai minimum 8 jam, dah dapat dah semua manfaat di atas.  Pembelian sekali seumur hidup,manfaat berkekalan sepanjang hayat
Premium Beautiful direka khas dengan teknologi terkini FIR ditenun sulam di dalam kain akwatek akwadine yang ellastic untuk memberi kepuasan maksimum kepada si pemakai...


BAGAIMANA FIR BOLEH MENCEGAH KITA DARI KANSER??
FIR memecahkan lemak,darah beku & susu beku fabrik akwatek & akwadyne menarik keluar lemak,susu,toksik dan peluh FIR menghasilkan suhu yang tidak sesuai untuk perumah cancer

BAGAIMANA FIR MEMBANTU MENGURANGKAN BERAT BADAN??
memecahkan lemak dan melancarkan peredaran darah proses toning yang mana bila skin dah kendur akibat lemak sudah pecah,dengan pemakaian corset yang melekap di badan...memejalkan balik skin kita... meningkatkan metabolisme rate.... FIR didalam Premium Beautiful bertindak semulajadi dimana sel-sel badan akan berolahraga lebih berkinetik dan mengoptimumkan kadar metabolisma badan. Ia diuji secara klinikal dan terbukti sebagai 'treatment' paling berkesan untuk pengurangan berat dan pengurusan jisim tubuh.
 
 MAHAL???
kalau kena selalu makan ubat MAHAL tak???
Jangan takut pelaburan hanya sekali tapi kesan sepanjang hayat..

To order just call/sms
012-925 7634
fb: Siti Norizam Ishak
email: ct_sni@yahoo.com


Post a Comment

nRelate Posts and Homepage