Cara-Cara Ukuran Premium Beautiful


 Assalamualaikum!!!

eeeh2....You olss..dah beli Premium Beautiful ke?? Belum???....  Haaaa,takpe2..kat sini Siti nak tunjukkan cara bagaimana nak ukur saiz untuk Premium Beautiful ikut cutting you olss sendiri....ye la kan ,dengan cara ni korang dapat tahu la berapa saiz ukuran badan korang..then memudahkan kerja siti juga hik3... btol tak? Lepas tu you olls bagitahu je apa size you olss tu, then bila jumpa Siti terus dah boleh bawa Premium Beautiful untuk anda ..tak la risau saiz tak kena kan???Boleh cuba.. :)


 yang penting FREE trial tau kalo ada yang berkeinginan nak cuba..normally yang pakai tu selalunya taknak bukak dahh.. sebab rasa best sangat bila pakai korset ni..nak cuba?? haaa sila ukur badan anda and jom kita jumpa! SETUJU??? mari kita ke step berikutnya..iaitu cara mengukur badan..dibawah ni  disediakan 4 list untuk korang ukur ya..sila ukur body anda menggunakan CM @ sentimeter..bukan inci.ingat tu.. :)
   
1.ukuran bahagian puncak payudara (bust)

2.ukuran bahagian bawah payudara(under bust)

3.ukuran pinggang (waist)

4.ukuran puncak punggung (hips)


 1. pastikan ukuran di ambil betul-betul di puncak teratas.nak senang ,selari dengan puting kita.

 
 2. ukur betul-betul bawah breast



3. ukur lilit pinggang
kalau tak sure,ikut selari dengan siku kita.

 
  4.ukuran puncak punggung

 
DONE!!! dah pun  siap ukur semua.. Ape yang kena buat seterusnya just inform pada Siti, oke semua details tu.. Siti akan contact anda semua untuk sesi demo..demo FREE je tau..korang taknak ke rasa best bila pakai PB..ini lah masanya..jangan ketinggalan :)

atau..jika korang nak tau saiz korang..boleh je ukur sendiri
Mcm mana anda nak tentukan size CUP?

contoh ye :
1. puncak dada : 92 cm
2.bawah dada " 82 cm
3.pinggang : 75 cm
4.puncak punggung : 96 cm

Formulanya adalah,
Puncak dada - bawah dada = _____cm
jadi,92cm-82cm = 10cm.
Sekarang refer pada table kat atas, utk lihat size cup yang sesuai. 10cm adalah dlm range 10-13,so cup size adalah "C" mcm mana nk tau size LONG BRA?
pinggang is 75cm so 75cm is between 73-77 ,jadi your Long Bra PB will be 75 and cup C (75C)
mcm mana pulak nak determine Waist Nipper size?Waist 75cm. 75cm is between 73-79, so your Waist Nipper size is 76.
Akhir sekali Nak ukur Long Girdle ..
Formulanya adalah Puncak punggung - pinggang=______cm
Kalau total cm is (> 28), then you need to take 1 size bigger.

 
Wokey...dah tunjuk cara nak ukur..if malas nak ukur..just sent pada siti detail seperti dibawah ya..email atau sms je :) siti akan contact korang semula..jangan risau :)
let be pretty and healthy with Premium Beautiful.Kalo xpaham juga..terus je contact Siti ok..


Just call @ sms
~012-925 7634~
Fb: Siti Norizam Ishak

Post a Comment

nRelate Posts and Homepage