1st Time dalam Class GLAM


Alhamdulillah!!!….

Sampai juga hajat hati nak hadirkan diri dalam class GLAM. Peluang ni siti ambil semasa datang ke KL utk majlis di Menara PGRM esoknye...  1st time Siti berada dalam class ni. Siti rasa bertuah dapat berbiznes dan berada dibawah green group ni!!!...ilmu dan semangat yg diberikan sgt2 mengujakan!!... leaders yg sentiasa ambik berat hal rakan kongsi, sampailah semuanya yang hadir mempunyai semangat yg sama mcm leaders…inilah yg specialnye berada di dalam group yg betul-betul komited dlm bisnes PB!!!.... sbb ini bkn bisnes main2...income bulanan bukan seribu dua tapi puluh-puluh ribu!...tak kan nak buat sambil lewa kan!!!!...


Sebelum masuk class, isi "pewuit " dulu b'sama Atie & Fiza..

Sebelum ni siti kurang jelas ttg hala tuju utk buat biznes ni, tpi bila berada dlm GLAM, barulah siti faham!!!... Dlm class ni mentor2 menitikberatkan kejayaan rakan kongsi.. alang-alang buat, buat sampai JADI!!.. ilmu yg ada dikongsi bersama rakan2 baru yg hadir. Mmg benarlah “beribu langkah bermula dari langkah pertama” sama lah dlm biznes ni… Kalau kita tak mulakan, sampai bila pun kita tak dapat apa yang kita IMPIKAN!!!...

 
Malam tu, Siti belajar ttg “BLOGGING TIPS” dari bakal DDM Roslida from Trengganu. Walaupun jauh, beliau sanggup turun utk kongsi ilmu bersama rakan2 bizness. Testimoni DDM Rin ttg pjuangannye memulakan bizness. Semangatnye membuka minda siti utk lakukan dgn segera….Yg best sekali CDM Maisarah yg siti xpernah kenal beliau… Cara tutur katanye sgt menusuk kalbu siti, bagaimana menjadi DIRI SENDIRI kerana setiap dalam diri kita ada kelebihan tersendiri, kekuatan kita…

" business untuk orang biasa, melalui business hebat boleh ubah orang biasa2 menjadi luar biasa"

 Ilmu business yg Siti terima memang tak dapat dekat luar sana..!!!! yg boleh mengubah seseorang dari pelbagai aspek...towards a better person, towards financial freedom and of course time freedom .!!! "menjadi Usahawan Premium Beautiful yang Cemerlang dengan penuh Kepuasan" business ni simple je..!!!  apa yang perlu .. kita hanya relakan diri kita dibimbing oleh mentor atau leader kita sentiasa buka hati kita untuk dibimbing dan dibentuk oleh mentor kita
confirm dapat...!!!

" Asas kejayaan seseorang adalah melalui sikap"





Walaupun jauh perjalanan KEDAH -KL, tapi itu bukan halangan utk dekati MENTOR..
 InsyaAllah jumpa lagi..



Lepas class, singgah minum & makan kat restaurant ??? kat TTDI. 
Mcm ni barulah timbul kemesraan antara rakan2. 
Rasa mcm family suasananye..santai, relex... je!!!


Alhamdulillah…. ilmu yang siti dpt akan dipraktikkan "bukan calang2 ilmu yg diturunkan, tapi ilmu yang boleh ubah hidup kita 360 degree.
 "bukan sahaja dari aspek kewangan tapi self improvement dalam diri jugak"…
seriuosly memang respectla pada MENTOR-MENTOR mlm tu… 
dari kecil2 sehingga ke sebesar2 ilmu akan di ajar dan di guide. 
InsyaAllah siti akan hadirkan diri lgi dlm GLAM.


Untuk bersama Siti nk SHARE ilmu GLAM, just sms/call
~012 - 925 7634~ 
atau pm je kat
fb: Siti Norizam Ishak



Post a Comment

nRelate Posts and Homepage