HIJABISTA : Top Agent Green Leaders Group


Assalamualaikum......

Hi uollls...I'm back...Kali ni nak share pasal magazine and biznes women....

Eh..you olss penah baca MAGAZINE HIJABISTA tak??Actually Siti tak pernah pun..
Ape kaitannya...sila baca detail k....

Have u ever read this magazine before? It's called Hijabista....magazine boleh dikatakan antara yg baru dipasaran...Apa yang menarik tentang kandungannya ialah wanita muslimah moden dan berjaya...Dibawah ini adalah Edisi September 2012.....
 

cover photo HIJABISTA

Apa yang menarik lagi... yes our CDM's especially the great green leaders group CDM
HANIS HAIZI and partners SALHA ZAIN,MAISARAH IBRAHIM dan ECHENTA was in the magazine..
 
 
 
 
 
This are some of the words they shared....

 

 


Seronok kan..Tengok photoshoot my leaders dari GREEN LEADERS GROUP..Walaupun dulu hanya orang biasa2 je,bukan artis..tapi INCOME pun dah lebih income as C.E.O okey..Just business  PREMIUM BEAUTIFUL..dapat jugak masuk majalah kan....


Sebagai salah seorang perintis PREMIUM BEAUTIFUL dibawah pimpinan beliau, siti dan biz patner yg lain rasa ini 1 penghormatan sebab dapat dalam GROUP yang GLAM habis ni..Walaupun dah income  6 angka,tapi dye sentiasa membantu dan beri semangat untuk kita jadi dan dapat seperti beliau..Tinggal kita jer nak buat keputusan nak seperti sekarang atau berpusing 360 darjah duduk di atas..

Semoga ALLAH S.W.T merahmati dan memberkati setiap perbuatan dan ibadah .Dalam business pun kita mencari berkat..Korang tak nak ke??Inilah masanya kita nak berkorban sedikit demi masa depan kita nanti..

Kalau nak dapat TIPS HEBAT dari yang dah BERJAYA dalam bisnes ni..jom kita buat sama2.Peluang dah depan mata...rebutlah..kita sama2 berjaya...

Just contact SITI ~012-9257634~
Post a Comment

nRelate Posts and Homepage