Bra Pendek (Premium Beautiful Short Bra)

Assalamualaikum & Salam Ramadhan

Dlm entry kali ni Siti nak share ttg short bra PB. (Bra pendek).  Mungkin ramai tidak tahu apa fungsinya.  Selalunya kita didedahkan dengan Long Bra je kan.... Sebenarnya xdak la beza pun fungsinye,  cuba bezanye dri segi design je..

 
 Walaupun PB Short Bra ni baru jer release 16 Julai 2012...
tapi permintaan cukup menggalakkan...
macam goreng pisang panas ...

Bra Pendek ini terdiri daripada 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya di kedudukan yang betul.

Bra Pendek ini diperbuat daripada fabrik Akwatek dan Akwadyne yang sebati dengan air dan disulami dengan cahaya infra merah jarak jauh (Far Infrared Ray) yang direka khas berdasarkan kajian daripada bidang ergonomi. Menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolism, meningkatkan keanjalan payudara dan menggalakkan pertumbuhan payudara.

Bra pendek ini mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menegak dan mengukuhkan kedudukan payudara.

Bra pendek ini direka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian depan dapat meningkatkan garis payudara dan menyokong bahagian dada.

Reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian belakang pula dapat mengurangkan lemak di bahagian belakang badan.
Bentuk "U" yang direka pada bahagian belakang badan dapat menonjolkan kontur badan yang menarik.

Bra pendek ini mempunyai kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian.
Mempunyai kuasa regangan dalam semua hala yang dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubah reka bentuk asalnya.
Pad dada yang direka khas dapat membentuk payu dara yang lebih mempesona.
Reka bentuk yang elegan menonjolkan keunggulan produk. 



Cara pemakaian yang tepat:

Tetapkan puting pada bahagian tengah cawan coli.
Bongkokkan badan sebanyak 45 darjah dan pasangkan cangkuk.
Tumpukan lemak di sekitar buah dada ke dalam cawan coli.
Selaraskan tali coli. (pastikan satu jari boleh melepasi bawah tali coli)
Pemeriksaan sendiri.

 

Kelebihan Short Bra Premium Beautiful:

  Cup pada short bra PB membentuk piramid di mana ia dapat menampung payu dara agar tidak jatuh, puting payu dara dalam keadaan yang betul dan tidak termasuk ke dalam (untuk mengelak daripada berlakunya kanser payu dara serta mengembalikan pigmen puting kembali segar dan cerah).
 
♥ Memberi kesan serta-merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, melakukan pembedahan atau senaman.

♥ Diperbuat daripada fabrik AKWATEK dan AKWADYE yang sebati dengan air. Kadar penyerapan peluh dan peredaran udara adalah baik, selesa dan tidak terikat semasa memakainya.

♥ Direka secara saintifik untuk mendakap, mengurut dan membentuk badan anda ke potongan badan yang anda idamkan.


♥ Halus dan selesa pada kulit anda. Fabriknya nyaman dan alih udara.

♥ Ditenun dan disulam dengan Far Infrared Ray (Infrared Jarak Jauh).

♥ Ia diiktiraf International oleh Persatuan Pakar Tulang Belakang di Amerika Syarikat, Kanada dan Qubec.


Bra Pendek (Premium Beautiful Short Bra) ini di datangkan dengan saiz yang pelbagai:-
SIZE 65 - 100, CUP B - F

 Bra Pendek ini dijual pada harga yang sangat berpatutan... "Alang membeli menang memakai"
PRIZE (HARGA) : 
NORMAL SIZE : RM 480, EXTRA SIZE : RM528


Dapatkan satu hari ini !!!... Jika anda ingin harga lebih murah daripada di atas, cepat2 call/sms siti:-
~ 012- 925 7634 ~ 
fb: Siti Norizam Ishak
email: ct_sni@yahoo.com


Post a Comment

nRelate Posts and Homepage