Pilihan Tepat Untuk Sihat

Premium Beautiful terbukti boleh membantu mengesan dan mencegah daripada berlaku pertumbuhan BARAH dari peringkat awal lagi. Salah satu fungsi FIR dan chitosan dalam bra PB ialah dapat mengekalkan suhu badan normal seseorang itu dan sel kanser sukar untuk aktif di dalam suhu tersebut. Payudara anda akan terasa sakit di awal pemakaian PB sekiranya anda menghidapi barah payudara walaupun pada peringkat awal. Dan ini menandakan anda perlu berjumpa dengan doktor untuk pemeriksaan lanjut. Inilah yang dinamakan kesan & rawat...
Kesan cepat rawat pun cepat sebelum ia menjadi lebih kritikal..
 
 

 Kebanyakan wanita yang menghidapi BARAH PAYUDARA tidak menyedarinya diperingkat awal dan hanya sedar setelah BARAH tersebut sudah diperingkat kritikal.
Disini saya cadangkan anda tidak tersalah memilih bra untuk dipakai setiap hari.
Antara 10 penyebab utama kanser:-
Makanan
Tembakau
Alkohol
Radiasi
Sinaran cahaya matahari
Pekerjaan
Pengambilan ubat
Pencemaran air dan udara
Perokok yang tidak aktif
Keturunan
  
 
Cuba anda tgk yang bentuk tajam tu adalah cup baju dalam PB..yang mana bila kita pakai baju dalam PB, nipple kita masih lagi statik kedudukannya dan tak penyek..maksudnya nipple kita masih punya ruang untuk bernafas.

Tapi kalau pakai baju dalam jenama biasa, nipple kita akan jadi penyek dan dah tentu la tiada ruang untuk nipple tu bernafas..

bagus tak kalau macam ni?

kalau hari2 nipple ni kena tekan, kene penyek..bagus tak untuk kesihatan breast kita?

Perhatian ye kengkawan…jika keadaan ini berterusan, tak mustahil suatu hari nanti kita juga boleh dapat kanser payudara. iye betul..KANSER PAYUDARA.
hmm kalau dah kena, lagi banyak kos nk berubatnyer.Ngerinyaaaa.

Jadi, anda tunggu apa lagi, mencegah lebih baik daripada merawat kan???
Dapatkan segera long/short bra PB anda hari ini kerana ia dicipta 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan..

Cepat-cepat dapatkan dengan SEGERA!!!..hubungi sya di:-
fb: Siti Norizam Ishak
email: ct_sni@yahoo,com
~012-925 7634~

Post a Comment

nRelate Posts and Homepage