Healing Crisis : Premium Beautiful

Photo: HEALING CRISIS: PREMIUM BEAUTIFUL
Kali nie Sy nak share more info about Premium Beautiful Corset nie... …
memang bagus kalau korang tahu apa symptom2 awal bila mula2 pakai PB…at least korang x ler menggelabah nanti..and segala persoalan korang pon akan terjawab jugak nanti..hhehehe..
Selalunya di awal pemakaian Premium Beautiful, mungkin akan mengalami 'healing crisis'- proses ini berlaku kerana proses penyahtoksid dari dalam badan sedang berlaku... Ianya mungkin juga tidak berlaku- bergantung kepada tahap kesihatan badan uolss .. Berita baiknya ia selalunya berakhir dalam masa 1-2 hari ..

Jangan risau jika anda mengalaminya- sebab ianya adalah positif kerana ia petanda penyakit uolss dibongkarkan dari dalam badan dan akhirnya di lenyapkan terus dari badan .. better di keluarkan dari dalam badan dari simpan kan? ..

Symptom2 yang normal berlaku:
1. Sakit kepala - bagi orang yang kerap sakit kepala dan migrain. Pastikan uolss minum cukup air.

2. Sakit tulang belakang - bagi orang yang selalu mengalami sakit belakang ~ tindakan awal menyelaraskan tulang belakang

3. Terkentut dan sendawa - bagi orang yang banyak angin ~ tindakan membuang angin. Angin banyak di dalam badan bermakna badan uolss berasid.

4. Badan rasa sedikit sakit - bagi orang yang selalu demam dan sakit sendi-sendi kerana semasa memakai Premium Beautiful seperti di dalam proses berurut

5. Payudara terasa sengal-sengal - memulihkan dan bertindak untuk menegangkan dan menaikkan semula buah dada seperti zaman remaja.

6. Berat badan turun - menunjukkan berat badan si pemakai tidak sesuai dengan ketinggian.

7. Gatal-gatal pada anggota badan & tempat-tempat tertentu - terlalu banyak asid yang dikeluarkan melalui perpeluhan. Kesan-kesan kehitaman pada pinggang mungkin berlaku. teruskan pemakaian untuk mengeluarkan toksid berasid.

8. Badan terasa cergas dan lebih aktif - kerana tindakan resonan molekul air di dalam badan lebih aktif setelah memakai Premium Beautiful kerana tindakan FIR.

If korang nak try and rasa kelebihan Premium Beautiful dptkan SEGERA!!!…once korang pakai..confirm will fall in love dengan PB nie…Sy dah rasa dah..korang bila lagi? hehehehh…
Premium Beautiful - 70% untuk kesihatan & 30% untuk kecantikan

JOM PAKAI PB KETIKA BERPUASA....Wow!!!!
Jgn segan silu pm je sya...^__^

Aper tue? Hidden crisis atau pon kiter selalu panggil healing crisis...:)

Okey, as all of you dah aware yang Premium Beautiful nie memang mengandungi Far Infrared Rays (F.I.R.). Once kiter pakai Premium Beautiful nie, instantly, Premium Beautiful akan terus bertindak balas with your body. Sel dalam badan kiter akan bergetar dan perjalanan darah dalam badan muler diseimbangkan oleh F.I.R. nie. So, normally, selepas pemakaian, these are some of the effects that you will encounter and feel.  Mmg bagus kalau korang tahu apa symptom2 awal bila mula2 pakai PB.  at least korang xler menggelab nanti...and segala persoalan korang pon akan terjawab jgk nanti...hik3...

Selalunya di awal pemakaian Premium Beautiful, mungkin akan mengalami 'healing crisis'- proses ini berlaku kerana proses penyahtoksid dari dalam badan sedang berlaku... Ianya mungkin juga tidak berlaku- bergantung kepada tahap kesihatan badan uolss .. Berita baiknya ia selalunya berakhir dalam masa 1-2 hari ..

Jangan risau jika anda mengalaminya- sebab ianya adalah positif kerana ia petanda penyakit uolss dibongkarkan dari dalam badan dan akhirnya di lenyapkan terus dari badan .. better di keluarkan dari dalam badan dari simpan kan? ..
 Symptom2 yang normal berlaku:- 
1) Terasa panas / suam kat area perut and other parts of the body
Yes, you will feel that. Sesetengah maybe tak raser, tapi, most of my customers and myself raser warm ajer kat area perut. Selalunyer immediately lepas you all pakai corset Premium Beautiful nie. Means, F.I.R. sedang bertindakbalas dengan our body la tue...:) Ala-ala macam bertungku maser pantang tue, ader la lebih kurang raser macam tue.


2) Sendawa / Buang angin
Memang salah satu fungsi corset Premium Beautiful is buang angin dalam badan. So, normally, customers memang akan kerap kentut or sendawa. Sendawa gegiler plak tue. Sometimes, immediate selepas pakai corset Premium Beautiful. And not only that, for those yang susah buang air besar, selepas pakai corset Premium Beautiful, confirm akan selalu buang air besar...:) So, selesai jugak problem tue kan?

3) Pening kepala
Yang nie memang selalu terjadi to some of my customers, especially yang memang ader bad headache / migrain. So, untuk minggu pertama pemakaian corset Premium Beautiful, memang akan raser a bit dizzy or kalau ader migrain, memang akan penin teruk skit. Sometimes, boleh muntah. Or tekak teraser loya-loya camtue. Sebenarnyer, Premium Beautiful tengah dalam proses untuk buang toksin dari dalam badan kiter. Cuber nak buang all those negative waves from our body.

Normally, toksin akan keluar through peluh, air kencing or kalau you all perasan, ader macam hablur putih kat long bra or long girdle. Tue toksin la tue. So, that's why akan pening-pening skit.

Solutions: Kena minum banyakkkkkkkkkkkk plain water. Sebenarnyer, once pakai corset Premium Beautiful nie, memang akan digalakkan minum banyak air kosong. Sebab kiter kena gantikan balik liquid dalam badan kiter yang dah keluar sebagai air kencing atau peluh...:)

4) Sakit tulang belakang / Lenguh-lenguh
Ini for those yang memang ader history sakit belakang, sebab Premium Beautiful akan perbetulkan balik tulang belakang / posture badan kiter. So, untuk minggu pertama of wearing Premium Beautiful akan raser sakit skit kat area belakang badan. Or, some of us akan raser lenguh-lenguh. Tapi, cumer dalam a few weeks pertama jer...:)

5) Perut terasa kecil

Yes, after dah pakai Premium Beautiful, secara automatic akan control our food intake sebab Premium Beautiful akan mengetatkan perut kiter. Sebab tue kiter akan cepat kenyang. Tetapi, kiter takkan cepat lapar...:)

 
6)  Payudara terasa sengal-sengal
Memulihkan dan bertindak untuk menegangkan dan menaikkan semula buah dada seperti zaman remaja.

7) Berat badan turun
Menunjukkan berat badan si pemakai tidak sesuai dengan ketinggian.

8)  Gatal-gatal pada anggota badan & tempat-tempat tertentu
Terlalu banyak asid yang dikeluarkan melalui perpeluhan. Kesan-kesan kehitaman pada pinggang mungkin berlaku. teruskan pemakaian untuk mengeluarkan toksid berasid.

9)  Badan terasa cergas dan lebih aktif
Kerana tindakan resonan molekul air di dalam badan lebih aktif setelah memakai Premium Beautiful kerana tindakan FIR.
 
If korang nak try and rasa kelebihan Premium Beautiful dptkan SEGERA!!!…once korang pakai..confirm will fall in love dengan PB nie…Sy dah rasa dah..korang bila lagi? hehehehh…Premium Beautiful - 70% untuk kesihatan & 30% untuk kecantikan

So, tue antara hidden crisis once dah pakai Premium Beautiful...:)



To order just call /sms/pm Siti dgn  segera utk mendapatkan PREMIUM BEAUTIFUL
Fb:  Siti Norizam Ishak
~012 -925 7634~


Post a Comment

nRelate Posts and Homepage