My Life with Premium Beautiful


Assalammualaikum
Salam Perkenalan
Hi uols.....
1st time siti belajar nk wat blog… Teruja sgt-sgt. 
So.. mari kita wat sesi perkenalan ...
Siti adalah ank  sulong dari 9 adk bradik...
semua dh besar  &  dh kawin except 2 adk pompuan yg still single
Sorang  belajar kt USM & lgi sorang kat UMT.  
Siti ni ...orgnye  biasa jerrrrr... “Simple life”. 
Siti seorg ibu yg dh ada ank 4org. 
Yg first tu belajar kat UITM, yg 2 tu nk pmr, ke3 standard 3, 
ke4 yg bongsu lah ni bru 3thn. 
Kerja dh mcm-mcm sbb follow hubby , 
tpi  still kerja mcm kuli gak.. hu hu hu.  

Tpi syukur pada allah “Alhamdulillah” 
Thanks to hubby & my children
They lighten up my life…...
kami sekeluarga happy and menikmati kebahgiaan
 dan anak2 sentiasa dpt terbaek from both of us...
itu yg paling penting...
itu sebabnye Siti tak putus2 mencari rezeki esp side income for the family :) 
probably ade yg kate cukup dgn hubby & Siti nye income utk menampung keluarga....
but berdasarkan kos sara hidup skang + ape2 yg terbaek utk family sure tak cukup kan?  
Skrg ni kehidupan makin mencabar..kos makin tinggi, ..kena ada side income!.. 
Duit belanja 3 ank yg duk belajar, & yg kecik tu .. susu + pampers  dah bape ye tak? blom yg lain2 lagi penting...umah, kete, insuran   etc etc..

Uols nk tau,
 Siti terbuka hati nak pakai Premiun Beautiful sebab badan dah semakin naik.
 Berat badan Siti time tuuuu... 68 kg! 
Seram hokey! Lagi 2 kilo nak masuk 70kg. Crazy!!!...
 ada juga lah sesekali  sakit pinggang 
mungkin sebab postur badan tak betul kot..
kesannye setiap kali bangun tido pagi-pagi, 
pinggang rasa sakit yang amat! 
*nanges*
 dibuatnye. 
Siti pun dah tak larat nak follow diet program. 
Pernah ambil herbalife & amway. 
Mmg la berkesan tapi kejap je, stop je naik la balik badan ni. ..
Lagi 1 mcm mana nak sekat-sekat makan sbb Siti hari-hari masak. 
Abes tu hubby & ank2 nak makan takkan nak tengok je kan? Hik3... , 
badan pun banyak angin. 
Tiap kali pegi massage, 
mesti makcik bidan atau awek spa tukang urut tu cakap 
badan Siti banyak angin especially kat perut. 
Lemak kat perut nilah yg menakutkan sebab dah 4kali bersalin. 
Susah benauuu… nak susutnyeee... 
Siti mmg xda masa nak exercise jaga badan. 
Joging  & badminton pun sebab hubby yg mengajaknye, 
Tu pun kadang-kadang jelah...

Untuk pengetahuan Uols, 
dari dulu Siti mmg suka pada corset 
dan sebelum ni pakai corset jenama "X" jerr... 
Sekrg Siti dah pakai full set PB sebab byk betul testimoni pemakai PB 
yang sudah alami kesan yang nyata. Siti pun nak share with blog readers mengenai 
"PREMIUM BEAUTIFUL"
 corset ni.. Actually, 
one Siti pakai je, kita akan dapati 
ianya"Self Practice" for Diet. 
Siti akan rasa cepat kenyang 
dan dlm masa yang sama akan mengawal nafsu makan.
 Tak perlu lagi nak sekat keinginan nak makan itu ini.
 Boleh makan. 
No more strict diet. 
Best kan!!..pakai PB automatik boleh control makan.  
Kat bawh ni ada pic siti...tgok lah bru je sebln dah trun 3kg..
Yahooooo...mmg b'baloi hya modal sekali je, hasilnya mmg hebat. 
 Sebelum pakai PB (April 2012)

 
 Selepas pakai PB (July 2012)

 



"TAK KENAL, MAKA TAKCINTA...
TAK PAKAI, MAKA TAK TAHU KEBERKESANNYA"

Thanks to Premium Beautiful for this fabulous change of my life....
If uols nak tau more about Premium Beautiful.
Just calling @ pm me
~Siti 012 – 925 7634~
Fb: Siti Norizam Ishak
Email : ct_sni@yahoo.com

Post a Comment

nRelate Posts and Homepage