FIR Premium Beautiful - Membantu Melancarkan Peredaran Darah Anda

                        
Hai oulss, masa pakai PB ni, terfikir jgk mcm mana FIR bertindak pada badan. Siap je pakai, hati siti berdebar-debar, dah xsabar nak rasa kehangatan PB. Wauu!!...sungguh selesa dan nyaman. Siti dapat rasakan, ini adalah "Cahaya Cinta" yang sudah lama siti cari-carikan. Dengan PB siti dapat rasakan perubahan aliran darah dalam badan ni. Anda semua nak tahu, kat opis.. pantang boss keluar je,  siti cpt2 off air-cond sebab xtahan sejuk. Tpi sejak guna PB badan siti sudah tidak keterlaluan sejuk bila berada lama di bilik berAir-Cond. PB memberi kehangatan dan siti sangat selesa, nyaman berada dalam keadaan ini.
Jom!!!. kita lihat macam mana PB menjalankan tugasnya:-


Perubahan dalam aliran darah dibuktikan dengan imej tersebut:-


  • 0 min - Sebelum memakai PB, tona kuning menunjukkan aliran darah yang lemah.
  • >30 min- Selepas hanya 30min pemakaian, aliran darah bertambah lancar dan suhu badan meningkat -kemunculan tona oren.
  • >60 min-aliran darah keseluruhan badan bertambah lancar dan aktif dengan peningkatan suhu badan yang sekata. (Penghantaran nutrien dan pembuangan toksid lebih cekap, sel-sel lebih aktif menjadikan badan segar, cergas dan ceria) 

 Hebatkan PB bertindak. Pada anda semua jangan lepaskan peluang merasai Premium Beautiful ini.

Just sms/pm me
 ~Siti 012-925 7634~ 
fb: Siti Norizam Ishak
email: cni@yahoo.com










    Post a Comment

    nRelate Posts and Homepage