Cara Mudah Untuk Dapatkan Premuim Beautiful


nak beli set Premium Beautiful....
Cepat..!! Dapatkan set Premium Beautiful sekarang…!
Cara bayaran yang mudah dan cepat..

Ikuti kaedah/cara untuk pembayaran set Premium Beautiful dengan mudah dan selamat.  Setelah ukuran saiz badan di ukur dgn tepat tiba masa untuk membuat pembayaran dengan mudah, cepat dan selamat…

Ada 2 kaedah/cara pembayaran pembelian set Premium Beautiful yang disediakan:

1. CARA PERTAMA  MELALUI:-
  • Pembayaran melalui CASH  adalah mudah, senang dan cepat.
  • Disini Siti amat mengalu-alukan membuat pembayaran melalui CASH melalui MESIN DEPOSIT.
  • Anda boleh bank in terus ke akaun CIMB @ MAYBANK  (Siti)
  • Kalau anda hendak bank in perlu sms atau emailkan kepada Siti untuk membuat pembayaran dan Siti  akan memberitahu nombor akaun CIMB / MAYBANK bank Siti kepada anda. 
  • Setelah bayaran dibuat (duit dah bank in) kenalah inform Siti untuk confirmation OK..sms atau email je kepada siti..mudahkan…
 2. CARA KEDUA MELALUI:-
              
                                                          Installement by RHB bank 
 
 
Pasti anda dah tengok picture ni dalam tv kan ..dalam iklan RHB Bank bercerita tentang untuk membuat pinjaman dalam masa 10 minit…! Transaksi pinjaman di buat di kaunter kiosk sahaja..dalam masa 10 minit..




Anda cuma pegi mana-mana kiosk/kaunter RHB Easy berwarna pink untuk mendapatkan tunai yang berdekatan dengan rumah anda untuk membuat pembayaran dengan mudah, cepat dan selamat. 
  • Kadangkala dalam Tesco, Giant dan shopping complex seperti Jusco pun, ada kaunter RHB Easy ni..Hanya 10 minit anda dapat duit CASH and just bawa IC sahaja.
  • Lain-lain dokumen tak perlu.Kemudahan telah pun disediakan kepada anda..
  • RHB bank telah menyediakan pinjaman ekspress (Easy-Pinjaman Ekspress) ia adalah satu kaedah alternatif untuk memudahkan membuat bayaran.
Dengan RHB Easy-Pinjaman Ekspres, anda boleh membayar dengan harga serendah RM57.54 sebulan. Menarik kan..?dan memudahkan pembayaran anda dan sekali gus anda dapat memiliki set premium beautiful..!wow senangkan..? gunakan kelebihan easy payment RHB bank. Berikut adalah jadual pembayaran untuk loan sebanyak RM2,000. Pada hari tersebut, once approved, anda akan terus dapat CASH in hand.

Cara-cara memohon pinjaman ekspress di RHB Easy: 
1.      Terbuka kepada semua kakitangan kerajaan dan swasta 
2.      Cari kaunter warna pink (RHB Easy) 
3.      Bawa IC , maklumkan kat pegawai nak wat PINJAMAN EKSPRESS 
4.      Maklumkan berapa banyak duit nak pinjam (e.g. : RM2000) 
5.      Jangkamasa pinjaman tu, terpulang. 
6.      Tempoh nak proses permohonan 10 minit je.. 
7.      Kelulusan pinjaman adalah serta merta. anda akan dapat duit pada hari yang sama dalam tempoh yang dinyatakan tadi.


3. CARA KETIGA MELALUI:-

Anda boleh membuat pembayaran secara CASH BY HAND.

 



Urusniaga ini lebih memberi kepercayaan dan keyakinan anda yang takut untuk membuat pembayaran secara online dalam urusniaga pembelian premium beautiful. 

  • Untuk transaksi pembayaran pembelian melalui cash by hand Siti akan jumpa anda dengan secepat mungkin apabila anda membuat keputusan untuk membeli set Premium Beautiful .
  • Wakil ejen Twins akan menemui anda makesure anda berikan no telefon untuk memudahkan temujanji yer...
 
SEDAR ATAU TIDAK….?!!
Bentuk tubuh badan dan kesihatan dalaman wanita/isteri sebenar-benarnya adalah asset atau harta kepada suami....! Bila dah nama harta tu PASTINYA kita kena jaga dgn elok kan...Jangan zalimi suami kita dgn mengabaikan harta mereka ok..Jaga dan sayangi harta suami kita iaitu bentuk tubuh badan dan kesihatan dalaman kita......

For more detail @ info>>> sila sms @ pm me at :-
fb: Siti Norizam Ishak
~ 012-925 7634 ~ 


Post a Comment

nRelate Posts and Homepage