Siapa Perlu Pakai Premium Beautiful???

SLIM
Siapa yang nak slim cepat grab PB sebab FIR yang ada dalam PB boleh meningkatkan metabolisme badan dan shapekan badan sipemakai. I'm using PB in just 1 month and I can lost 4kgs without undergone extreme diet. PB akan control makan anda automatically.


GASTRIK
One of my customer yang ada gastrik problem and when wearing PB the gastrik was gone.


PERIOD PAIN & IRREGULAR PERIOD CYCLE
Many of my customer and business partner yang ada both problems dah ok when wearing PB. Selalunya diaorang ni bila period je akan MC dan telan panadol tapi bila pakai PB muka diaorang boleh senyum.

FLABBY TUMMY
My own testimoni ye..after deliver 2nd baby my tummy not getting worst..and now dah nampak firm sket..woot..woott :-)
STRECH MARK
Another problem especially for mommy. Strech mark memang penuh satu badan. Biasanya pakai PB dia akan pudarkan strech mark yang ada
SLIP DISK
Sakit wooo bila kene slip disk ni..siapa yang ada crack kat tulang belakang lagilaa sakit.
.

CONCEIVE
Pakai PB and makan pil maharani..insya'allah

DURING CONFINEMENT
Masa confinement biasanya pakai bengkung lilit or bengkung ikat depan memang tak selesa ok. Kalau bengkung lilit tu ada tak rasa macam jadi mumia??kalau yang bengkung lilit depan sekejap je kemasnya lepas tu longgar xketat..kalau pakai PB sure selesa..senang nak bergerak..badan pun kemas.

GOUT
My business partner ada balutkan waist nipper PB dekat kaki mak dia yang kene gout and her mother can feel the vibration sense dekat kaki dia because PB has FIR.


TUMOR/CANCER
 Penyakit pembunuh nombor satu wanita. Siapa yang belum ada risiko ni its better to prevent than cure. Siapa yang dah undergone operation PB can help prevent the cancer sel dari merebak semula.


                                                                                                    LUMP

 CYST
My business partner ada cyst dekat breast and bila dia pakai PB the cyst gone. She's happy because tak payah nak kene operate.


 FIBROID
 Another testimony from my business partner when menstrual time dia punya fibroid akan mengembang. Bila pakai PB period pain tak ada and fibroid pun tak ada.


KEPUTIHAN
Pakai PB and consume lactolite akan prevent seseorang terkena yis infection.
MIGRAIN
 Wearing PB assist the blood circulation and prevent the migrain attacks.

KAHWIN
Siapa-siapa yang nak kawin baikla pakai PB ni sebab dia akan mencantikkan tubuh badan sipemakai dan bagi body curve. Lagipun pengantin tak adalah membongkok masa bersanding nanti. Masa nak fitting baju kawin tu pakai PB skali..sure badan mantap and cantik.

Jadi apa tunggu lagi??? Cepat dapatkan satu set PB untuk anda with special price.
"Kecantikkan dan kesihatan adalah hak milik setiap insan"
  
Jangan tunggu lagi..call/sms/email me now!!
~ 012-925634~
FB: Siti Norizam Ishak
Email: ct_sni@yahoo.com
Post a Comment

nRelate Posts and Homepage