PB Wash @ Pencuci Khas untuk mencuci korset Premium Beautiful



Salam semua :) 
hai u ols~ haa today Siti nak share info satu produk ni.. namanya PB Wash.. ia sejenis pencuci ye..khas untuk mencuci korset premium beautiful..ye lah.. bila jual korset ni kan.. mesti la orang tanya "Siti, nak cuci cemana ek? nak pakai sabun apa?" 

so jawapan nya! taraaa! lihat di bawah..


ini lah PB wash tersebut..cecair yang sangat pekat.. pakai setahun pon tak habis u ols.. selain korset ni.. Siti juga pakai pencuci ni untuk baju yang lain.. tapi baju yang perlu kain kualiti tinggi sket la (bak kata orang baju yang mahal jer.. yang murah pakai sabun biasa sudah hehehe)

apa yang best bila pakai sabun ni? Siti suka sangat sebab pakaian / pb kita akan berbau segar je.. FRESH sangat! pas basuh tu semangat je nak pakai balik hahaha.. ye lah.. baju berkualiti kena la jaga dengan elok kan.. beli sekali je..tapi nak pakai bertahun..

so u ols~ if ada yang berminat nak beli PB wash ni. bole call/sms sya:-

~ Siti 012-9257634 ~ 
email: ct_sni@yahoo.com
Post a Comment

nRelate Posts and Homepage