FREE VVIP TRIP ke KOREA



Nak tahu tak SHOM nak bawa usahawannya ke Seoul & Nami Island para Januari 2018 nanti. 

Excited! Tambah lagi time tu winter season. Bestnya, Tak sabar nak jadi sebahagian usahawan SHOM yang di bawa ke sana! Nak main salji original. Yes!..


Nak tahu lagi tak? 

SHOM tanggung semua perbelanjaan seperti flight ticket, hotel, makan minum (halal)and of course layanan 5 bintang untuk semua usahawan yang di bawa pergi. Kita cuma bawak duit poket untuk shopping je. Yang lain tak perlu nak fikir dah. Jom siapa nak ikut bersama TDC Team melancong, main salji, membeli belah, bergambar dan paling best dapat merasa makanan KOREA.


Jadilah travel partner Siti, kita ke Korea bersama.. Banyak aktiviti menarik & layanan 5 ⭐ dari SHOM yang sangat eksklusif! Akan menjadikan pengalaman indah dalam hidup & tidak dapat dilupakan. Mari rebut bersama TDC mulakan bisnes pertama anda & berpeluang melancong ke Korea secara PERCUMA! Mana tahu tuah ayam nampak di kaki, tuah kita ke KOREA nanti. 

Daftar sebagai ahli TDC sekarang. Pendaftaran cuma RM50 je dan anda berpeluang mencapai impian bersama kami. Bonus lumayan dan percutian hebat menanti anda. 

Daftar ahli sekarang dan kita sama-sama fight dapatkan FREE trip ke KOREA. Contact Siti ya ;)

WAJIB PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL SEKARANG!!...


Kenapa? 
Sebab siapa  yang pakai Premium Beautiful mulai bulan ni akan berpeluang 
rebut hadiah BMW 318i FREE

Tak payah bayar downpayment. Tak payah bayar bulan-bulan. Memang PERCUMA! 


Macam mana??..

Senang je cara Nak Qualify:-

1. Setiap belian RM1,000 dalam satu resit layak untuk 1 penyertaan

2. Setiap belian RM1,500 dalam satu resit layak untuk 2 penyertaan

3. Setiap belian RM3,000 dalam satu resit layak untuk 10 penyertaan

Maksudnya, untuk setiap pembelian 1 SET Premium Beautiful dah layak 2 PENYERTAAN. Dan if beli 2 SET dah layak untuk 11 PENYERTAAN. Lagi banyak beli Premium Beautiful lagi tinggi la chances untuk menang kereta kannn?

So jom pakat-pakat beli Premium Beautiful korset. If anda join business peluang untuk dapat kereta FREE lagi besar dan paling best dapat monthly income. 

Oppp!!... Kalau beli lain-lain product, anda juga layak asalkan minimum RM1,000 dalam 1 resit. Mana tau dapat bergaya dengan BMW 318i FREE kan.

Oh yaa!.. bukan 1 hadiah sahaja tauu!.banyak lagi hadiah yang menanti anda. Jom kita tengok apa hadiah2 itu:-



So, apa lagi...hubungi Siti untuk maklumat lanjut.

http://www.sitinorizamishak.com/p/premium-beautiful.html



Iklan Raya - Selamatkan Hari Rayamu dengan Premium Beautiful



SelamatKan Hari Raya Anda | Iklan Raya Premium Beautiful Elegance 2017

Selamat Petang semua :)

Anda semua dah  tengok ke iklan raya Premium Beautiful 2017? Kalau belum, Jom pakat tengok iklan diatas ni dulu. Sila klik PLAY. Macam mana? mesti kelakar & tersenyum sorang2 kann.. Nampak tak mesej yang nak di sampaikan!...

Alaamakkkk!!..


Fuhhh!! SELAMATTT.
Selamattt nasib ada PB untuk dipakai...

Cantiknya bodyraya diaaa...


Wauuuu!!!...


Jadi lah penyelamat pada adik-beradik, ipar duai, atau cousins yang lain tu...Selamatkan Hari RayaMu dan keluarga serta rakan-rakan. Sharelah dengan mereka ini untuk pakai Premium Beautiful corset juga, supaya mereka pun terselamat sama. 



Untuk semua client Siti FREE CONSULTATION dan FREE FITTING. Jangan risau harga boleh dirunding. Inshaallah harga BEST PRICE dari Siti. Contact yaa!




Khasiat MIN KAFFE Kopi tanpa Gula

KHASIAT MIN KAFFE KOPI TANPA GULA

1. TANPA GULA. Rasa kopi yang tetap enak tanpa risiko kencing manis atau darah tinggi.

2. GARAM BULUH. Kopi Garam Buluh. Diperkaya dengan garam buluh organik semulajadi dari Korea yang terbukti berkhasiat dan kaya dengan bahan mineral seperti magnesium (menggalakkan penyerapan kalsium)


3. LAWAS. Majoriti pengguna Min Kaffe dah tahu, lepas minum jer Min Kaffe ni confirm cepat rasa nak toilet.

4. AROMA ISTIMEWA. Bancuh jer Min Kaffe terus naik bau kopi yang best. Memang membangkit dan menyegarkan mata.

5. KOPI KURUS. Secawan pagi mampu mengelakkan rasa lapar sehingga waktu makan tengahari. Sesuai untuk yang tengah berdiet dan nak kuruskan badan. 




HARGA MIN KAFFE

Harga Official Pasaran bagi sekotak Min Kaffe ialah
RM33 (Semenanjung)
RM35 (Sabah, Sarawak)

Untuk pembelian 24 kotak, anda layak dapat harga borong dan 
FREE LIMITED EDITION THERMOS 
yang comey dibawah ini...


Kualiti MIN KAFFE setanding kualiti kopi berjenama Antarabangsa TETAPI HARGA MIN KAFFE setanding harga warung :)

ORDER MIN KAFFE SEKARANG!..

Salam Syawal & Salam Aidilfitri 2017

Assalammualaikum & Salam Sejahtera semua ;)

Rasanya tak terlambat untuk Siti ucapkan 
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN 
untuk semua mylovely blog readers and followers. 
Semoga Aidilfitri tahun ini memberi seribu makna.


Selamat Hari Raya Idul Fitri Minal Aidin Walfaizin 

p/s PROMOTION untuk PREMIUMBEAUTIFUL still ada yaa!. Sempena bulan Syawal, Siti nak bagi discount hebat antara RM500 - RM600 dengan setiap pembelian 1set PB. Feel free sila whatapps Siti untuk FREE fitting :)


nRelate Posts and Homepage