Iklan Raya - Selamatkan Hari Rayamu dengan Premium Beautiful



SelamatKan Hari Raya Anda | Iklan Raya Premium Beautiful Elegance 2017

Selamat Petang semua :)

Anda semua dah  tengok ke iklan raya Premium Beautiful 2017? Kalau belum, Jom pakat tengok iklan diatas ni dulu. Sila klik PLAY. Macam mana? mesti kelakar & tersenyum sorang2 kann.. Nampak tak mesej yang nak di sampaikan!...

Alaamakkkk!!..


Fuhhh!! SELAMATTT.
Selamattt nasib ada PB untuk dipakai...

Cantiknya bodyraya diaaa...


Wauuuu!!!...


Jadi lah penyelamat pada adik-beradik, ipar duai, atau cousins yang lain tu...Selamatkan Hari RayaMu dan keluarga serta rakan-rakan. Sharelah dengan mereka ini untuk pakai Premium Beautiful corset juga, supaya mereka pun terselamat sama. 



Untuk semua client Siti FREE CONSULTATION dan FREE FITTING. Jangan risau harga boleh dirunding. Inshaallah harga BEST PRICE dari Siti. Contact yaa!




Khasiat MIN KAFFE Kopi tanpa Gula

KHASIAT MIN KAFFE KOPI TANPA GULA

1. TANPA GULA. Rasa kopi yang tetap enak tanpa risiko kencing manis atau darah tinggi.

2. GARAM BULUH. Kopi Garam Buluh. Diperkaya dengan garam buluh organik semulajadi dari Korea yang terbukti berkhasiat dan kaya dengan bahan mineral seperti magnesium (menggalakkan penyerapan kalsium)


3. LAWAS. Majoriti pengguna Min Kaffe dah tahu, lepas minum jer Min Kaffe ni confirm cepat rasa nak toilet.

4. AROMA ISTIMEWA. Bancuh jer Min Kaffe terus naik bau kopi yang best. Memang membangkit dan menyegarkan mata.

5. KOPI KURUS. Secawan pagi mampu mengelakkan rasa lapar sehingga waktu makan tengahari. Sesuai untuk yang tengah berdiet dan nak kuruskan badan. 




HARGA MIN KAFFE

Harga Official Pasaran bagi sekotak Min Kaffe ialah
RM33 (Semenanjung)
RM35 (Sabah, Sarawak)

Untuk pembelian 24 kotak, anda layak dapat harga borong dan 
FREE LIMITED EDITION THERMOS 
yang comey dibawah ini...


Kualiti MIN KAFFE setanding kualiti kopi berjenama Antarabangsa TETAPI HARGA MIN KAFFE setanding harga warung :)

ORDER MIN KAFFE SEKARANG!..

Salam Syawal & Salam Aidilfitri 2017

Assalammualaikum & Salam Sejahtera semua ;)

Rasanya tak terlambat untuk Siti ucapkan 
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN 
untuk semua mylovely blog readers and followers. 
Semoga Aidilfitri tahun ini memberi seribu makna.


Selamat Hari Raya Idul Fitri Minal Aidin Walfaizin 

p/s PROMOTION untuk PREMIUMBEAUTIFUL still ada yaa!. Sempena bulan Syawal, Siti nak bagi discount hebat antara RM500 - RM600 dengan setiap pembelian 1set PB. Feel free sila whatapps Siti untuk FREE fitting :)


Kuih Raya 2017 ~Min Kaffe Cookies with Chocolate Chips~


SHOM keluarkan produk baru sempena HARI RAYA 2017 iaitu  ‘Min Kaffe Cookies with chocolate chips" Biskut sihat ini merupakan kesinambungan kopi MINKAFFE. Cookies ini tidak manis sebab ada GaramBuluh. Rasa memang laa terrrsangggat sedaaappp! Tak sedar diri bila mengunyah cookies ini.

So, sempena SYAWAL ini, Siti nak offer promo gile-gile murah punya. 
Harga asal cookies ni RM23.90/box
 tapi untuk PROMOSI EDISI RAYA 
BELI 5 Boxes Min Kaffe  Cookies ini dengan RM100 sahaja. 
Jimat RM19.50 tuuu... 

So, tunggu apa lagi? Ambik fon anda and Whatsapp ke Siti 
"Min Kaffe Cookies” 

P/S :- Bila ada promo ni, stock memang cepat kehabisan kat semua stokis. Kena order dulu dalam seminggu begitu baru dapat. Meh laa cepat2 book sementara stock masih ada. 

RESEPI ~D'Chef Asam Pedas Prawn

Mudahnya memasak dengan D'Chef. 

Jom cuba :)

Stock PASTE anda, hubungi Siti untuk dapatkannya.


nRelate Posts and Homepage