HERBA MAHARANI PROMO SEPTEMBER SAHAJA


HERBA MAHARANI adalah herba moden untuk kaum wanita bagi penjagaan dalaman badan terutama lepas berkahwin. Kalau tak tahu nak amalkan jamu yang mana satu. Wajib cuba HERBA MAHARANI ini. Dijamin terbaik!..resultnya.

I kotak ada 300biji berharga RM113.20. Nak harga jimat sekarang ada harga promo. Special untuk bulan SEPTEMBER sahaja. Lekass grab set promo ini 

Jagalah kesihatan dalamam kita dengan HERBA MAHARANI 





DAPATKAN SEGERA SEMENTARA STOK MASIH ADA. 
UNTUK CARA MAKAN TERUS HUBUNGI NO DI BAWAH.


HERBA MAHARANI SEMPENA 0% GST


Ini berita baik untuk semua wanita dan juga untuk si suami yang tahu rahsia herba No.1 di dalam pasaran ini. Okey Sis nak inform pada korang semua bahawa bermula 1 JUN 2018, HERBA MAHARANI sudah ZERO GST. Appie tak? Mestilah kann.. Makaceh laa pada goverment kerana amalkan semula 0% GST.  Maka makin jimat laa kita sebagai pengguna.

Apa lagi, jom la order sekarang. Sis kasi Free Postage untuk pembelian 2 kotak HERBA MAHARANI ke atas.  Kalau nak sekotak pun boleh jer adalah sikit discount untuk postage. Dapatkan segera tau kerana ramai yang sudah dapat keberkesanan untuk diri sebagai wanita. 

Sebelum order meh sini baca dulu kenapa Uolls perlu HERBA MAHARANI:-

* Menyelesaikan masalah wanita dan remaja 
[ Keputihan, peredaran haid, senggugut ]

* Menguatkan dan mengecutkan 
[ Otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin] 

* Melegakan masalah 
[ Sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-Ienguh kebas dan urat saraf]

* Melambatkan jangkamasa Monopouse 
[Pengaktifan hormon estrogen, progestron dan androgen wanita]

* Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik 
[ Anti-Penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan ]

* Menegang dan memberi keanjalan pada kulit 
[ Payu dara, ovari, kawasan perut selepas bersalin dan pinggul ]

* Meningkatkan kadar Metabolisma 
[ Sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan,
kebahagiaan kepada pasangan ]

Sudah baca tanda masalah-masalah diatas. If ada perlulah berMAHARANI. Jangan risau sis bantu cara pemakanan yang betul untuk kesan yang lebih baik. Tak salah ikhtiar demi untuk kesihatan dalaman. Bila sihat dalaman confirm laa luar pun terselah awet muda ghitu. 




Stok ready. Just roger sis okey :)

BERTALU-TALU ORDER HERBA MAHARANI MASYUKK!!..

HerbaMaharani_SitiNorizam





HerbaMaharani_SitiNorizam

HEBATnya WANITA kerana HERBA MAHARANI
Ini adalah sebahagian print screen yang order HERBA MAHARANI dari sis. Setiap minggu gaji jer ramai yang akan repeat order & bertanya mengenai herba wanita ni. Untuk memenuhi permintaan Sis akan buat stok banyak-banyak sebab risau kehabisan di stokis. Pernah bekalan bekalan terputus hampir 2 bulan. Sejak dari itulah Sis akan restok untuk kastemer tersayang. Dengan Sis uolls jangan risau mengenai herba ini. 



Okey, hari ini sis nak citer tentang SEJARAH HERBA MAHARANI. Mungkin ada antara kita masih tercari-cari info kan. Demi kastemer, Sis akan  share tentang herba ini. Yang baru-baru berjinak pun eloklah mengambil tahu keistimewaan herba ini. 



Nama asal beliau ialah Yehonala digelar Ci Xi [Tzu-Shi] yang bermaksud 'Baik dan Suci'. Dilahirkan pada 29 November 1835, menjadi Maharani pada tahun 1862. Maharani Ci Xi ketika hayatnya adalah seorang wanita yang cantik dan mementingkan kesihatan. Pakar Perubatan Istana menasihatkan Maharani Ci Xi untuk mengambil Te Zhi Bai Feng Wan untuk menyuburkan badan dan memelihara kejelitaan.

Maharani Ci Xi merupakan gundik bagi Maharaja Hsien Feng ketika berusia 17 tahun. Maharaja waktu itu mempunyai 9,999 gundik, tetapi Maharaja paling menyayangi n selalu pulang untuk bersama Maharani Ci Xi. 

Disebabkan beliau telah melahirkan anak lelaki [Tung Chih] yg juga merupakan pewaris takhta, maka beliau telah ditabalkan sebagai Maharani. 

Dengan kehebatan ramuan Herba Maharani ini, Maharani Ci Xi dikatakan mempunyai kulit seperti lilin n licin. Beliau juga seorang yang awet muda, yang mana dikatakan mempunyai haid sehingga ke akhir hayat. 

Sehingga kini sebagai bukti keberkesanan serta kekukuhan sejarah Bai Feng Wan masih dipamerkan di dalam Muzium Istana Larangan, Beijing, China.

HERBA MAHARANI masih mengekalkan kaedah pembuatan lebih daripada 3 kurun dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi yang serasi dengan tubuh dan dihasilkan dari ladang milik Tong Ren Tang sendiri. 

Diperakui sebagai Produk Terkenal China pada 1994 dan diisytiharkan sebagai Spesis Ubat Terpelihara pada tahun 1998. Mendapat pengiktirafan Australian GMP International Certification. Dipasarkan di Malaysia pada 30 Ogos 2002 & dirasmikan oleh Dato’ Chua Jui Ming, Menteri Kesihatan Malaysia pada ketika itu. 

Ramuan yang berkualiti menjadikan Maharani sangat istimewa. Kandungan HERBA MAHARANI ada tulis dikotak - [Contains 3 animals parts] bermaksud Ayam Wuji (ayam hitam) untuk menyuburkan badan dan rahim, Tulang Sotong untuk menyembuhkan luka-luka dalaman dan Tanduk Rusa untuk  menguatkan buah pinggang, saraf utama & jantung, kekuatan minda, anti penuaan. Kilang maharani berada berdekatan masjid Beijing dan ayam disembelih oleh kariah masjid. Hukum makan tanduk rusa sama seperti minum air badak (dari sumbu badak) iaitu harus. Kandungan lain adalah ginseng-geinseng berharga seperti:-

■ Cornu Cervus Nippon■ Radix Astragalus Membranaceus■ Radix Panax Ginseng■ Rrhizoma Cyperus Rotundus■ Radiz Angelia Sinensis■ Radix Paeonia Lactiflora■ Radix Rehmannia Glutinosa■ Rhizoma Ligusticum Chuanxiong■ Radix Salvia Miltiorrhiza■ Radix Giycyrrhiza Uralensis

Ramuannya telah menyerlahkan kehebatan dan keterampilan wanita sehingga kini. HERBA MAHARANI tetap menjadi pilihan utama dalam penjagaan kesihatan dan kecantikan wanita di seluruh dunia. Amalan berterusan akan memanfaatkan kesihatan keseluruhan.


HERBA MAHARANI juga mendapat sijil halal JAKIM.



HERBA MAHARANI ia bukan saja menjadi solusi terbaik untuk masalah hormon malah menjadi herba pengikat kasih suami anda. 

Nak cuba, pastikan yang original, hanya dengan Sis, uolls boleh dapat yang original dan khidmat nasihat cara makan yang betul.

*PROMO HARGA OFFER untuk 2 kotak keatas*
include FREE POS

SET KOMBO KURUS 10KG SEBULAN

Bila bercakap tentang kurus, pasti ramai yang sedang berusaha untuk kurus dan turunkan berat badan? 

Macam mana nak kurus balik macam zaman sweet 18 dulu? Paling dasyat, ada yang menahan lapar dengan harapan  dapat turunkan berat badan dalam satu tempoh masa yang singkat. Dek kerana nak kurus terlalu cepat, ianya boleh menyebabkan tekanan kepada sesetengah individu itu. 

Okey, Korang ingat lagi tak kisah Kak Ana? Alah yang hilang 10kg dalam sebulan tu? Mesti ramai nak tahu cara kurus secara sihat dari Kak Ana kan... Jom kita tengok apa yang kak ana amalkan sepanjang bulan puasa untuk turunkan berat sebanyak itu.

1. Shake me - soy protein yang membantu mempercepatkan proses pembakaran lemak.



2. Min kaffe - untuk bekalkan tenaga dan nutrien supaya badan kekal cergas dan bertenaga

* kedua dua produk nih mengandungi Garam Buluh yang sangat bagus untuk kesihatan badan. Membantu menyahkan toksid serta meneutralkan asid dalam perut.

3. N’licious - membantu proses penghadaman supaya berjalan lancar.




4. Yang terakhir, untuk memastikan proses penurunan berat lebih efisyen dan efektif kak ana sarung Premium Beautiful. Selain bertindak sebagai ‘pengikat perut’ ia juga membantu mengelak daripada kulit kendur dan menggeleber apabila berat susut. 



Inilah gambar Kak Ana yang dulu. Takda yang mustahil katanya asalkan ada kemahuan. Paling penting kena KONSISTEN dan jangan cepat give up.



TESTIMONI 2


Sedikit cerita tentang Testimoni Gemuk Gedempol yang diatas ini. “Dulu, orang gelar dia Gemuk Gedempol. Sekarang, EX-GEMUK GEDEMPOL. Mula-mula dulu, pakai Premium Beautiful jer. Masa student, tak mampu nak beli and tak tahu pun ada instalment payment untuk beli PB. Bila dah kerja, terus decide nak beli 1 set Premium Beautiful"
Masa umur 12 tahun lagi dah masuk dalam kaetogri OBESE, berat hampir 50kg dah. Masuk sekolah menengah, berat naik mendadak jadi 80 kg! Masuk Uni, turun naik around 80-88kg. 
Bila dah pakai PB, Anis memang banyak dapat INCH LOSS.Daripada blouse size 50 turun jadi size 46 in a year. Tahun 2016, Anis start consume Shake Me tapi on-off. Drop banyak jugak daripada 88kg, turun 4 kg. Tahun 2017, Anis plan nak kahwin,so biasalah wanita kan, mesti nak nampak cantik bila jadi raja sehari. Dia nekad nak drop lagi 10kg! Dengan consume SHAKE ME + pakai PREMIUM BEAUTIFUL secara KONSISTEN, masa nikah, MEMANG DROP 10 KG!
Berat Anis sekarang dah jadi 73kg and she is still working on to drop more kilos with Premium Beautiful.”
Conclusion, journey for weight loss setiap orang adalah berbeza. Mungkin ada yang mudah, mungkin ada yag mudah tapi jangan ikut jalan shortcut yang membahayakan kesihatan. Shortcut yang paling senang adalah dengan PEMAKAIAN PREMIUM BEAUTIFUL SECARA KONSISTEN 8 JAM SEHARI.
InsyaAllah dengan izinNya, perjalanan nak turunkan berat badan itu akan menjadi mudah, yang penting KONSISTEN dan YAKIN BOLEH.
Semoga dengan perkongsian ini dapat membantu dan membimbing anda diluar sana tentang cara yang betul untuk turunkan berat badan dengan cepat.



Untuk mendapatkan kesan yang lebih ketara dan lebih meyakinkan, Sis suggest korang grab terus SET KOMBO KURUS yang HEBAT ni! Harga memang sangat MURAH dan SANGAT BERBALOI!



Ayuh, cecepat dapatkan sekarang ockey!


TESTIMONI SET KOMBO KURUS


Perasan tak? Setelah selesai sebulan kita menyambut Aidilfitri, mesti ramai yang dah mengeluh bila berat badan mula naikMungkin kenaikannya dalam kadar yang sedikit, mungkin juga secara mendadak. Sebabnya kita makan tak ingat dunia. Alasannya semua sedap-sedap dan mengoda selera. 

Nak turun 10kg sebulan bukannya mudah tapi tak mustahil. Terdapat pelbagai jenis diet yang boleh diamalkan tapi cara terbaik mestilah cara yang tidak memudaratkan kesihatan dan dalam masa yang sama berkesan menurunkan berat badan. Bila berat badan berlebihan adalah salah satu faktor risiko kepada penyakit lain seperti darah tinggi, kencing manis dan masalah jantung. 

Hidup ini bukan untuk makan atau makan untuk hidup. Nampak ringkas tapi mempunyai maksud yang mendalam. Apa yang kita makan akan menentukan keadaan kita sekarang dan masa depan kita.

Set Kombo Kurus telah terbukti dan kini ramai kastemer mendapat manfaatnya bukan saja untuk kurus tapi kesihatan pun bertambah baik. Jom kita lihat testimoni yang telah  berjaya menurunkan berat badan dengan mengambil Set Kombo Kurus ini :-










Set Kombo Kurus ini bukan saja menurunkan berat badan tetapi meningkatkan kesihatan badan kita juga. Kadangkala lemak-lemak dibadan kita susah nak susut sebab badan kita kaya dengan toksin. Toksin disimpan dalam sel-sel lemak. Dan badan kita tidak membenarkan sel-sel lemak tersebut hilang sebagai salah satu cara melindungi toksin tersebut..Ya Allah, macammane ni??







Alhamdulillah dengan Set Kombo Kurus berkesan menurunkan berat badan orang yang overweight dan juga obesity melawan  semua lemak- lemak degil dalam badan.. Set Kombo Kurus ada cara tersendiri bagaimana lemak kental yang bertahun-tahun pun boleh ditumpaskan. Terdapat ribuan orang diluar sana yang telah berjaya mengembalikan keyakinan diri mereka dan menjalani hidup yang lebih bermakna selepas kurus.

Anda bagaimana??.. Sis boleh bantu..info lanjut jangan sengan-sengan, malu-malu untuk bertanya. 



nRelate Posts and Homepage